Vuokravakuus

Minkä suuruinen vuokravakuus SATOlla on?

Vuokra-asuntojemme vuokravakuudet ovat suurimmassa osassa asuntoja 0 euroa ja muutamissa 250 euroa.

  • Vakuus 0 euroa: Suurimmassa osassa vuokra-asuntojamme vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Sopimukseen sisältyy kuitenkin ehto sopimuksen kestosta. Jos et viihdykään SATOkodissasi ehdossa sovittua vähimmäisaikaa ja haluat irtisanoa° vuokrasopimuksen päättymään sitä ennen, laskutamme sinulta yhden kuukauden vuokraa vastaavan summan sopimuksesi päätyttyä. Sopimuksen vähimmäiskesto on 12 kuukautta.
  • Vakuus 250 euroa: Meillä on muutamia koteja, joissa vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi ja sen voi irtisanoa° päättymään aikaisintaan kuukauden kuluttua sopimuksen alkamisesta. Kysy näistä asunnoista erikseen asiakaspalvelustamme, p. 020 334 443, asiakaspalvelu@sato.fi.

Huomioithan, että vuokravakuus voi poiketa edellä mainituista, jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä tai jos kotipaikkasi on Suomen ulkopuolella, emmekä pääse tarkistamaan luottotietojasi.

°Irtisanomisaika on vuokra-asunnoissa yksi täysi kalenterikuukausi. Irtisanomisaika lasketaan siis alkavaksi sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jolloin irtisanomisesi vastaanotetaan SATOssa.

3cd94c2