OmaSATO - Koti taskussasi

Oletko SATOn asukas?

Ota OmaSATO käyttöön

Ensimmäisellä käynnillä tarvitset verkkopankkitunnukset, jatkossa kirjaudut sutjakkaammin. Nopeuta OmaSATOn käyttöä lisäämällä se puhelimen aloitusnäyttöön selaimesi asetuksista.

Hei SATOn asukas, tästä pääset kirjautumaan OmaSATO-palveluun »

Mistä apu, kun avain jäi kotiin? Koska kierrätyskontti saapuikaan pihaan? Avaa OmaSATO, niin kaikki asiat järjestyvät kerralla. Kodistasi tulee koti, kun sinun ei tarvitse stressata turhasta. OmaSATO tuo asumisen palvelut puhelimeesi.

OmaSATOssa voit muun muassa:

  • tarkistaa omat sopimus- ja maksutietosi
  • lukea kotitalosi tiedotteet
  • tehdä vikailmoituksen
  • laittaa meidän asiakaspalveluumme viestiä

Kehitämme OmaSATOa jatkuvasti. Tulevaisuudessa lisäämme yhteisöllisyyttä sekä tuomme enemmän palveluita (esimerkiksi sauna- ja autopaikkavaraukset) ja kotikulmiesi tapahtumia ulottuvillesi. Kun käytät palvelua ja annat meille palautetta, autat meitä tekemään OmaSATOsta entistä paremman.

Tervetuloa OmaSATOon »

Tutustu käyttäjän oppaaseen »
Katso opasvideo »

Ajankohtaista OmaSATOsta

expand_less

5.9.2018 | Näin otat OmaSATOn käyttöön

OmaSATOn käyttöönotto on helppoa:

  1. Mene osoitteeseen https://oma.sato.fi.
  2. Varaa verkkopankkitunnukset lähelle, tarvitset niitä ensimmäisellä kerralla tunnistautumiseen.
  3. Klikkaa Rekisteröidy-sanaa ja seuraa ohjeita.
  4. Jatkossa pääset kirjautumaan palveluun helposti ja nopeasti sähköpostiosoitteen ja itse luomasi salasanan avulla.

Kiva nähdä sinua!

expand_less

22.8.2018 | Tule mukaan kehittämään palvelua

Kun lähdimme kaksi vuotta sitten kehittämään OmaSATOa, meillä oli unelma. Tai oikeastaan unelmia oli kaksi. Mutta tärkein niistä liittyi Teihin, SATOn asukkaisiin. Halusimme kehittää digitaalisen palvelun, joka helpottaa arkeanne. Palvelun, jonka avulla pystytte hoitamaan kaikki kotiinne liittyvät käytännön asiat helposti, missä vain ja milloin vain.

Otimme teidät mukaan kehitystyöhön alusta alkaen. Teimme asukaspaneelissamme Pulssissa haastatteluja ja kokosimme keskusteluryhmiä. Kysyimme, millaisia palveluita te kaipaisitte. Mitä kaikkea asuminen ja koti teille tarkoittaa.
OmaSATOn konsepti syntyi yhteistyössä näiden keskustelujen myötä.

Kiitos kaikille mukana olleille!

Valmis OmaSATO on kuin koti taskussa: pystyt sen kautta hallinnoimaan ja hoitamaan asumiseesi liittyviä käytännön asioita näppärästi vaikka puhelimella. Löydät sieltä kootusti tietoja vuokrasopimuksestasi, oman kotitalosi tiedot ja asiakasedut.

Mutta OmaSATO on myös muuta. Se voi olla vaikka mitä.

Siihen liittyi toinen alkuperäinen unelmamme: me uskomme, että koti tulee olemaan paljon muutakin kuin seinät.
Voisiko tulevaisuudessa olla niin, että pystyt tilaamaan kotiisi ruokaa lähikaupasta yhdellä napin painalluksella OmaSATOn kautta?
Tai että pystyt OmaSATOn palveluiden – siivouksen, kotiin tilattavan ruokakassin – avulla räätälöimään kodistasi seniorikodin? Tai vaikkapa juniorikodin!

Voisitko löytää OmaSATOn kautta uusia ystäviä tai lainata helposti naapureilta kodinkoneita, autoa tai kierrättää pieniksi jääneitä lastenvaatteita? Voisiko OmaSATO olla palvelu, jonka ansiosta et ole koskaan yksin?

OmaSATO on jo palvelu, jonka avulla sinä säästät rahaa. Olemme nimittäin hyödyntäneet SATOn asukkaiden joukko-ostovoimaa ja neuvotelleet 48 000 asukkaallemme erilaisia tarjouksia: ne kaikki löytyvät kootusti OmaSATOsta. Palvelun kautta saat edullisemmin itsellesi esimerkiksi muuttoauton, ikkunanpesun tai vaikkapa kesäsiivouksen.

Tulevaisuudessa juuri sinun asuinalueesi yrittäjät voivat kenties kertoa siellä päivän tarjouksista – ja auttaa sinua tekemään edullisempia arjen ostoksia.

Tulevaisuus ei synny itsestään. Se syntyy kaikista niistä päätöksistä, joita teemme arjessamme. Siksi tulevaisuuteen voi myös vaikuttaa.
Vaikka uuden palvelumme nimi on OmaSATO, se on itse asiassa MeidänSATO. Me yhdessä päätämme, millainen palvelusta tulee. Samalla me yhdessä päätämme, mitä kaikkea asuminen ja koti voi tulevaisuudessa tarkoittaa. Digitaalisuus tarjoaa loputtomat mahdollisuudet.

Mullistetaan asuminen yhdessä! Mitä kaikkea sinä haluaisit sen olevan? Mitä kaikkea palveluita haluaisit kotiisi?

Kerro meille. Me pyrimme toteuttamaan toiveesi ja unelmasi.

Kodikkain terveisin
Saku
SATOn toimitusjohtaja

P.s. Voit antaa palautetta OmaSATOn kautta tai esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@sato.fi

expand_less

22.8.2018 | Tallenna OmaSATO aloitusnäkymääsi

OmaSATOn säännöllinen käyttö sujuu mutkitta, kun tallennat sen kuvakkeena kännykkäsi näytölle.

Useimmiten saat kuvakkeen tallennettua puhelimen selaimen ”Lisää aloitusnäyttöön” -toiminnosta. Avaa OmaSATOn etusivu selainikkunaan ja etsi toiminto esimerkiksi iPhonella Safarin alareunasta toimintoikonin takaa. Androidin Chromella sama toiminto löytyy oikeasta yläkulmasta kolmen pisteen alta.

bf4862d