Vuokraa elämäsi koti

SATOkotien vuokranmaksutiedot muuttuvat 1.4.2023

Ropo Capital Oy vastaa 1.4.2023 alkaen SATOn laskujen lähetyksestä, maksujen käsittelystä ja maksamiseen liittyvästä asiakaspalvelusta.

Muutoksen yhteydessä SATOn asiakkaiden vuokranmaksun tilinumero ja viitenumero muuttuvat. Maksutietojen muutoksesta on ilmoitettu 3.3.2023 postitse lähetetyllä tiedotteella, jonka liitteenä on uusi vuokranmaksulomake. Maksathan kuitenkin maaliskuun vuokran vielä vanhoilla maksutiedoilla.

Huomaathan, ettei SATO tai Ropo Capital Oy lähetä vuokranmaksutietoja koskaan tekstiviestillä.

Lue lisää

Vapaana ja vapautumassa

SATON asukkaat Aleksandra ja Ertugrul ripustavat abstraktia pastellisävyistä taulua uuden kodin seinälle

17.2.2023

Uunituore vastuullisuusraportti, ole hyvä

"Yhtenä maan suurimmista vuokranantajista meillä on mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi kestävän asumisen ratkaisuihin", sanoo toimitusjohtaja Antti Aarnio.

Yhdeksäs peräkkäinen GRI-ohjeiston mukaan laadittu vastuullisuusraportti kertoo SATOn vastuullisuustyöstä vuoden 2022 aikana.

Tutustu raporttiin

15.2.2023

Saimme Great Place to Work -sertifikaatin

Great Place To Work -sertifiointi™ kertoo erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen.

85 % satolaisista kokee, että SATO on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Erityisiksi vahvuuksiksi nousivat tasa-arvoisuus, johtajuus ja työntekijöiden hyvinvoinnista välittäminen.

Lue lisää

10.2.2023

Tilinpäätös 2022: Asiakastyytyväisyyden paraneminen vahvisti asiakaspysyvyyttä

Toimitusjohtaja Antti Aarnio: "Talouden epävarmuudesta huolimatta vuokra-asunnoille Suomessa on kysyntää ja kaupungistumiskehitys jatkuu. Jatkoimme SATOssa vuoden aikana asiakaskokemuksen kehittämistä. Asukkaidemme vaihtuvuus kertomusvuoden aikana väheni ja asiakastyytyväisyytemme parantui."

Tutustu tilinpäätökseen

Oikean kodin löytäminen

Noin 25 000 vuokra-asuntomme joukosta löydät helposti sinulle sopivan SATO VuokraKodin. Katso asunnon etsijän usein kysytyt kysymykset ja lähde kotimatkalle!

Lue neuvot
Tummaihoinen iloinen nainen leikkii pihalla lapsensa kanssa. Lapsella on valkoinen pipo päässä ja naisella marjapuuronpunainen neuletakki yllä. Taustalla vasemmalla keltainen SATO talomestarin auto.

Asiakasedut

Kun vuokraat kodin SATOlta, saat monia rahanarvoisia etuja ja palveluita, jotka helpottavat arkeasi ja tuovat iloa vapaa-aikaan.

Lue lisää

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin