Vuokraa elämäsi koti

Vuokra-asunto elämäsi kaikkiin vaiheisiin.
Vakuus 0 euroa ja lemmikit lämpimästi tervetulleita!

SATOn asukas Soyoung kotinsa parvekkeella keltaisessa mekossa luonnoslehtiön kanssa.

Vapaana ja vapautumassa

Lapsi punaisessa mekossaan lelu toisessa kädessään pitää isää kädestä kiinni kerrostalon pihalla.

Näin löydät elämäsi kodin

Noin 25 000 vuokra-asuntomme joukosta löydät helposti sinulle sopivan SATO VuokraKodin. Katso asunnon etsijän usein kysytyt kysymykset ja lähde kotimatkalle!

Lue neuvot

Miksi SATO?

Henkilö risti-istunnassa kirjavalla matolla farkut jalassa. Vieressä kahvikupponen ja käsissä kännykkä, jonka ruudulla SATOn asukkaan palvelu, OmaSATO.

Hei asukas

Joko olet kurkannut OmaSATOon? Suosittelemme lämpimästi! Saat mm. lunastettua asiakasedut, tutkittua lämpötila-anturin mittaustulokset ja otettua yhteyttä juuri siihen satolaiseen, joka osaa ratkaista vikailmoituksesi.

Kirjaudu OmaSATOon

Kotona - sisältöä kotielämään

Viimeisimmät tiedotteet

13.6.2024

Tutkimme: täällä vuokramarkkinat kuumenevat ensin

Vuokramarkkinoiden vuoden vilkkain kausi on käsillä huipentuen heinäkuuhun. Kesän vuokrasesongit vaihtelevat alueittain, ja vuokrauspiikit keskittyvät erityisesti isoihin kaupunkeihin. Kesäaikaan liikkeellä ovat muuten muutkin kuin opiskelijat!

Lue lisää

4.6.2024

SATO sanoitti onnistuneen kohtaamisen elementit: konseptityö tuottaa lupaavia tuloksia

Hyvän kohtaamisen konsepti on lyhyessä ajassa juurtunut luontevaksi osaksi satolaisten arkea ja parantanut asiakastyytyväisyyttä entisestään. Konseptin tehtävä on varmistaa, että asiakkaat saavat yhtenäisen ja tasalaatuisen palvelukokemuksen kaikissa kohtaamispisteissä.

Lue tiedote

28.5.2024

Ihminen ihmiselle | Parempaa (työ)elämää -podcast

Liiketoimintajohtaja Elina Vaurasalo ja henkilöstöjohtaja Johanna Koramo vierailevat Great Place to Work Suomen Parempaa (työ)elämää -podcastissa: “Kun tiedän, mitä minulta odotetaan ja miten työni teen, jää aikaa kohtaamiseen ja kommunikaatioon. Silloin pystyy antamaan parhaansa jokaisessa hetkessä”.

Kuuntele podcast YouTubessa