Vuokraa elämäsi koti

Vapaana ja vapautumassa

11.5.2023

Laura Laamanen nimitetty SATO Oyj:n kaupalliseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

”Lauralla on vankkaa näyttöä tuloksellisesta markkinoinnin, viestinnän ja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämisestä ja näkemystä kaupallisen kokonaiskuvan luomisesta. Hänen kokemuksensa tukee SATOn strategian toteuttamista ja asiakaskokemuksen kehittämistä edelleen”, sanoo toimitusjohtajamme Antti Aarnio.

Lue lisää

11.5.2023

Osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2023: Vuokra-asuntojen kysyntä kasvussa pääkaupunkiseudulla

SATOn vuokrausaste parani edelliseen vuoteen verrattuna ja oli 95,0 % (94,6). SATOn vuokra-asuntojen kysyntä on elpynyt koronapandemian jälkeen keväästä 2022 lähtien. Ukrainan sodan seurauksena alkanut taloudellinen epävarmuus sekä kuluttajahintojen ja korkojen nousu heijastuu osittain vuokra-asuntojen kysynnän kasvuun.

Lue lisää

27.4.2023

SATO on Suomen kymmenenneksi paras työpaikka

Sijoituimme tänä vuonna Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon kymmenenneksi suurten yritysten sarjassa. SATOsta hyvän työpaikan tekee satolaisten mielestä erityisesti tasa-arvoisuus, johtaminen ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen

Lue lisää

Oikean kodin löytäminen

Noin 25 000 vuokra-asuntomme joukosta löydät helposti sinulle sopivan SATO VuokraKodin. Katso asunnon etsijän usein kysytyt kysymykset ja lähde kotimatkalle!

Lue neuvot
Tummaihoinen iloinen nainen leikkii pihalla lapsensa kanssa. Lapsella on valkoinen pipo päässä ja naisella marjapuuronpunainen neuletakki yllä. Taustalla vasemmalla keltainen SATO talomestarin auto.

Asiakasedut

Kun vuokraat kodin SATOlta, saat monia rahanarvoisia etuja ja palveluita, jotka helpottavat arkeasi ja tuovat iloa vapaa-aikaan.

Lue lisää

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin