Vuokraa elämäsi koti

Vuokra-asunto elämäsi kaikkiin vaiheisiin.
Vakuus 0 euroa ja lemmikit lämpimästi tervetulleita!

Iloinen tummatukkainen noin kolmikymppinen nainen istuu vaaleassa nojatuolissa ja soittaa ukulelea. Naisella on punainen neuletakki ja kuvassa näkyy myös paljon viherkasveja.

Vapaana ja vapautumassa

Lapsi punaisessa mekossaan lelu toisessa kädessään pitää isää kädestä kiinni kerrostalon pihalla.

Näin löydät elämäsi kodin

Noin 25 000 vuokra-asuntomme joukosta löydät helposti sinulle sopivan SATO VuokraKodin. Katso asunnon etsijän usein kysytyt kysymykset ja lähde kotimatkalle!

Lue neuvot

Miksi SATO?

Henkilö risti-istunnassa kirjavalla matolla farkut jalassa. Vieressä kahvikupponen ja käsissä kännykkä, jonka ruudulla SATOn asukkaan palvelu, OmaSATO.

Hei asukas

Joko olet kurkannut OmaSATOon? Suosittelemme lämpimästi! Saat mm. lunastettua asiakasedut, tutkittua lämpötila-anturin mittaustulokset ja otettua yhteyttä juuri siihen satolaiseen, joka osaa ratkaista vikailmoituksesi.

Kirjaudu OmaSATOon

Kotona - sisältöä kotielämään

20.3.2024

Olemme jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista

Great Place to Work -tutkimuksen tulosten mukaan SATOsta tekee hyvän työpaikan luottamus, hyvä esihenkilötyö ja ystävällinen työilmapiiri. Satolaiset ovat myös ylpeitä tekemästään työstä ja kokevat työnsä merkitykselliseksi. Vastauksissa korostuivat myös tasa-arvoinen kohtelu ja työnteon joustavuus.

Lue lisää

7.3.2024

Hankimme Senaatti-kiinteistöiltä tontin Viikistä

Osoitteessa Maakaarenkuja 2 sijaitsevalla tontilla on asuinrakennusoikeutta 18 360 k-m2, joka mahdollistaa n. 300–350 uuden asunnon rakentamisen. Viikin hankkeemme etenee nyt askeleen eteenpäin ja haemme seuraavaksi kumppaneita kokonaisuuden suunnitteluun ja toteutukseen.

Lue tiedote

28.2.2024

Allekirjoitimme 12 vuoden 150 miljoonan lainan

SATO Oyj on allekirjoittanut 150 miljoonan euron suuruisen vastuullisuustavoitteisiin sidotun lainasopimuksen LGIM:n kanssa. Lainasopimuksen marginaali on sidottu SATOn tärkeimpiin vastuullisuustavoitteisiin.

Lue tiedote