Kotitaloja, jotka kestävät aikaa

Kannamme vastuuta kodista, yhdestä ihmisen perustarpeesta. Perinteisten arvojen kuten pitkäjänteisen liiketoiminnan, hyvin hoidetun omaisuuden ja osaavan henkilöstön lisäksi haluamme toimia asiakasta ja ympäristöä vaalien, yhteiskunnan ja elinkeinoelämän kehittymistä tukien. Kuljemme kohti hiilineutraaleja kaupunkeja.

Vastuullisuustyötämme ohjaavat SATOn strategia, vastuullisuusohjelma ja teemat, jotka olemme arvioineet olennaisiksi sidosryhmädialogin perusteella. Olemme valinneet nykyiset vastuullisuuden painopisteet vuosien 2017-2020 strategiastamme tulevien tavoitteiden mukaisesti. Vuoden 2022 syksyllä julkaisemme uuden vastuullisuusohjelmamme, jonka pohjana ovat parhaillaan tehtävä olennaisuusanalyysi sekä viime syksynä kirkastettu strategiamme.

SATOlle on myönnetty Design from Finland -merkki osoituksena suomalaisesta suunnittelusta. Uusissa SATOkodeissa hyödynnetään itsesuunnittelemiamme kiintokalusteita, esimerkiksi KIDE-kylpyhuonemallistoa. KIDE-malliston ja muiden suunnittelemamme kalusteiden valmistajat ovat saaneet myös Avainlippu-merkin.
Lue suunnittelutyöstämme lisää »
Lue lisää Design from Finland -merkistä »
Lue lisää Avainlippu-merkistä »

Liiketapaohje

Liiketapaohje yhdessä SATOn arvojen ja johtamiskulttuurin kanssa muodostaa kehyksen yhtiön toimintatavalle ja korostaa sitoutumista vastuulliseen liiketoimintaan.

Kotona