Meillä työskentelee noin 300 asumisen ammattilaisen ystävällinen ja rento joukko. Me satolaiset teemme työtä ammattitaidolla, asiakasta lähellä. Avoimuus, yhdessä tekeminen sekä ilo omasta ja kollegoiden onnistumisesta vievät meitä kohti yhteisiä päämääriä. Aito vuorovaikutus, ihminen ihmiselle, on kulttuurimme sydän. Se tarkoittaa meille välittämistä, vastuunkantoa, kuuntelua, asettumista toisen asemaan. Haluamme auttaa asiakkaitamme luomaan vuokra-asunnosta kodin.

Me uskomme siihen, että hyvä työntekijäkokemus näkyy myös hyvänä asiakaskokemuksena. Asetamme riman korkealle ja työssämme näkyvät kunnianhimo, rohkeus ja halu vielä asioita vauhdilla eteenpäin.

Suurin osa satolaisista suosittelee SATOa työpaikkana myös muille. Satolaiset kuvaavat työpaikkaansa sanoilla: ”avoin, uudistuva ja rento.” Erityisesti vahvuutena pidetään tiimin ja työyhteisön välistä yhteistyötä.

Satolaisilla on hyvät mahdollisuudet kehittyä työssään, hioa asiantuntemustaan ja oppia uutta. SATOssa tuemme työnkiertoa ja työssä oppimista.

Satolaiset ovat tärkein voimavaramme

Satolaiset ovat tärkein voimavaramme. Haluamme olla edelläkävijöitä - myös ylihuomenna. Tavoitteenamme on, että satolaiset kautta koko organisaation pitävät työpaikkaansa innostavana, avoimena ja vastuullisena ja tuntevat, että heistä pidetään huolta. Meillä on rohkeus kehittyä, kyky onnistua.

SATOn henkilöstön ja johdon yhteistyöryhmä Tarmo kokoontuu säännöllisesti keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja henkilöstöltä tulleista kehitysideoista.

SATOn liikunta -ja virkistyskerho LiiVi järjestää vuoden mittaan useita tapahtumia satolaisille.

Tuemme työn ja perheen yhteensovittamista

SATO tukee työn ja perheen yhteensovittamista mm. tarjoamalla työsuhde-etuna alle 10-vuotiaan sairaan lapsen hoitopalvelun.

Palkitsemme onnistumisia ja hyvää työtä

Työntekijämme kokevat, että olemme reilu työnantaja. Tarjoamme laajat henkilöstö- ja työsuhde-edut kaikille satolaisille.

SATOlla saat:

  • hyvän valmentavan esihenkilötuen

  • laajat työterveyspalvelut

  • lapsen sairastuessa hoitopalvelun SATOn maksamana

  • vapaa-ajan mökkejä Himoksella ja Vuokatissa työntekijöiden käyttöön

  • laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

  • modernit työtilat Helsingissä, Turussa ja Tampereella

  • samat edut kuin SATOn asiakkaille »

Tervetuloa työkaveriksemme