Meillä työskentelee yli 200 asumisen ammattilaisen ystävällinen ja rento joukko. Me satolaiset teemme työtä ammattitaidolla asiakasta aina ensin ajatellen. Avoimuus, yhdessä tekeminen sekä ilo omasta ja kollegoiden onnistumisesta vievät meitä kohti yhteisiä päämääriä. Aito vuorovaikutus, ihminen ihmiselle, on kulttuurimme sydän. Se tarkoittaa meille välittämistä, vastuunkantoa, kuuntelua, asettumista toisen asemaan. Haluamme auttaa asiakkaitamme luomaan vuokra-asunnosta kotin kodin.

Me uskomme siihen, että hyvä työntekijäkokemus näkyy myös hyvänä asiakaskokemuksena. Asetamme riman korkealle ja työssämme näkyvät kunnianhimo, rohkeus ja halu vielä asioita vauhdilla eteenpäin.

Suurin osa satolaisista suosittelee SATOa työpaikkana myös muille. Satolaiset kuvaavat vuoden 2019 henkilöstötyytyväisyyskyselyssä työpaikkaansa sanoilla: ”avoin, uudistuva ja rento.” Erityisesti vahvuutena pidetään tiimin ja työyhteisön välistä yhteistyötä.

Satolaisilla on hyvät mahdollisuudet kehittyä työssään, hioa asiantuntemustaan ja oppia uutta. SATOssa tuemme työnkiertoa ja työssä oppimista. Viime vuonna noin joka kolmas uusi tehtävä täytettiin satolaisella ammattitaidolla.

Pidämme huolta henkilöstöstämme

”Pidämme huolta henkilöstöstämme” on yksi SATOn vastuullisuusohjelman painopisteistä vuosille 2019–2022. Tavoitteenamme on, että satolaiset kautta koko organisaation pitävät työpaikkaansa innostavana, avoimena ja vastuullisena ja tuntevat, että heistä pidetään huolta.

SATOn henkilöstön ja johdon yhteistyöryhmä Tarmo kokoontuu säännöllisesti keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja henkilöstöltä tulleista kehitysideoista. Tänä keväänä muun muassa toteutimme toiveen työpaikalla järjestetystä pyörähuollosta ja paransimme pyörien säilytystiloja.

SATOn liikunta -ja virkistyskerho LiiVi järjestää vuoden mittaan useita tapahtumia satolaisille. Tämän vuoden Yritysmaratonviestillä kisasi useita kymmeniä satolaisia jo toistamiseen.

Tuemme työn ja perheen yhteensovittamista

SATO tukee työn ja perheen yhteensovittamista mm. tarjoamalla työsuhde-etuna alle 10-vuotiaan sairaan lapsen hoitopalvelun. Järjestimme ennen koulujen alkua elokuussa 2019 kolmen päivän kesäleirin satolaisten lapsille ja kokemukset olivat todella positiiviset.

Palkitsemme onnistumisia ja hyvää työtä

Työntekijämme kokevat, että olemme reilu työnantaja. Tarjoamme laajat henkilökuntaedut kaikille satolaisille.

SATOlla saat:

  • hyvän valmentavan lähiesimiestuen

  • laajat työterveyspalvelut

  • lapsen sairastuessa hoitopalvelun SATOn maksamana

  • vapaa-ajan mökkejä Himoksella ja Vuokatissa työntekijöiden käyttöön

  • laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

  • modernit työtilat Helsingissä, Turussa ja Tampereella

  • monipuolista kerhotoimintaa

  • samat edut kuin SATOn asiakkaille »

Tervetuloa työkaveriksemme