SATO työpaikkana

Satolaiset ovat tärkein voimavaramme. Haluamme olla edelläkävijöitä - myös ylihuomenna. Tervetuloa alan parhaiden osaajien joukkoon!

Satolaiset vastuullisen vuokra-asumisen asiantuntijoina

Olemme vastuullisen vuokra-asumisen, rakennuttamisen ja asuntosijoittamisen asiantuntijoita. SATOssa sinulla on mahdollisuus kuulua alan parhaiden osaajien joukkoon.

Meillä jokainen saa omassa työssään kehittää tulevaisuuden asumisen ratkaisuja. Hyvän asiakaskokemus on kaikkien satolaisten asia. Satolaisena olet lähellä asiakasta.

Satolaisia yhdistää halu onnistua yhdessä, kyky viedä asioita rohkeasti eteenpäin ja rento ihmisläheisyys. Haluamme, että satolaiset voivat hyvin niin töissä kuin vapaa-ajallaankin.

Kun rakennamme uutta tai korjaamme vanhaa, varmistamme että talomme kestävät aikaa ja yhteinen kaupunkiympäristömme voi hyvin. Olemme sitoutuneet vastuullisiin toimintatapoihin ja kannustamme myös satolaisia ja asukkaitamme kestäviin valintoihin arjessa.

Suomen kuudenneksi paras työpaikka 2024

“Kun tiedän, mitä minulta odotetaan ja miten työni teen, jää aikaa siihen itse kohtaamiseen ja kommunikaatioon. Silloin pystyy antamaan parhaansa jokaisessa hetkessä", pohtii liiketoimintajohtaja Elina Vaurasalo Great Place to Work Suomen Parempaa (työ)elämää -podcastissa.

Ihminen ihmiselle | Kuuntele podcast

Arvot ohjaavat meitä

Me satolaiset haluamme olla asumisen asiantuntijoita ja edelläkävijöitä myös ylihuomenna. Meillä on rima rohkeasti korkealla. Kannustamme vastuunottoon, kokeiluun ja yhdessä oppimiseen. Arvomme ihminen ihmiselle näkyy toiminnassamme ystävällisyytenä, rentoutena ja reiluutena.

Matala hierarkia mahdollistaa avoimen keskustelun ja näkökulmien vaihdon ympäri organisaatiota. Voimme onnistua vain yhdessä. Laitamme kaiken peliin yhden SATO-tiimin puolesta! Yhteistyössä syntyy hieno asiakaskokemus ja asiakkaamme voivat keskittyä tärkeimpään - oman näköiseen elämään.

Tutustu SATOn arvoihin

SATO satolaisten silmin

Lue kaikki satolaisten tarinat

Tutkitusti hyvä työkulttuuri

SATOlla on Great Place to Work -sertifikaatti, luotettava ja globaalisti arvostettu tunnustus, joka kertoo erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen.

84 prosenttia satolaisista pitää SATOa todella hyvänä työpaikkana. Erityisiksi vahvuuksiksi sertifikaattia varten tehdyssä tutkimuksessa nousivat tasa-arvoisuus, johtajuus, välittäminen ja integriteetti.

Valmentavaa johtamista

Johtaminen SATOssa nojaa vahvasti yhteisiin arvoihin ja kulttuuriin. Psykologista turvallisuutta luodaan läsnäololla ja tunneälykkäällä vuorovaikutuksella.

Kannustamme itseohjautuvuuteen ja haastamme itseämme kehittymään joka päivä. Johtajuuden timantti kiteyttää SATOn esihenkilötyön tärkeät kulmat.

Mitä me tarjoamme sinulle?

SATO tarjoaa sinulle innostavan työympäristön sekä rennon ja avoimen tekemisen meiningin, jossa jokainen on valmis auttamaan toinen toistaan. Hyvä ja valmentava esihenkilötyö on meille myös sydämen asia! Haluamme panostaa työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen.

Satolaisena saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, mm. laajat työterveyspalvelut sekä laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, vapaa-ajan mökkejä Himoksella ja Vuokatissa sekä lapsen sairastuessa hoitopalvelun SATOn maksamana. Tarjoamme joustavan työajan, hybridityömahdollisuuden sekä modernit toimitilat Helsingissä, Turussa ja Tampereella.