Kulttuuria, historiaa ja merta

Turun vuokra-asunnot sijaitsevat molemmilla puolilla jokea

Turku tuntuu pikkukaupungilta, mutta tarjoaa ison kaupungin palvelut, kulttuurimenot, työ- ja opiskelupaikat. Monipuolisen kaupungin tarjonnasta on myös helppo löytää mieleinen vuokra-asunto.

Turku tuntuu pikkukaupungilta, mutta tarjoaa ison kaupungin palvelut, kulttuurimenot, työ- ja opiskelupaikat. Turussa kaikki on lähellä tai ainakin hyvien liikenneyhteyksien päässä – myös SATOn vuokra-asunnot!

Turku on paitsi viehättävä kesäkaupunki myös ympäri vuoden eloisa ja perinteikäs asutuskeskus aivan rannikon tuntumassa Länsi-Suomessa. Vaikka Turku on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki, siinä on pikkupaikkakunnan tunnelmaa. Keskustan ympäristössä kaikki on kävely- tai pyörämatkan päässä. Asuinalueet levittäytyvät ripotellen kaupungin läpi virtaavan Aura-joen ympärille. Lähikuntineen Turku muodostaa koko Varsinais-Suomen keskuksen palveluineen sekä opiskelu- ja työpaikkoineen.

Merta, kulttuuria ja kulinarismia

Turun juuret yltävät kauas. Jo keskiajalla kaupunki oli Suomen opillinen keskus ja vilkas kauppa- ja merenkulkukaupunki. Myös nykyään Turku on suosittu opiskelukaupunki. Kuntoilijaa ilahduttavat kaupungin liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet kaupunkialueen puistoista, lähialueiden luontopolkuihin, luonnonsuojelualueisiin ja ulkoilusaariin.

Turku tunnetaan erityisesti modernina kulttuurikaupunkina teattereineen ja lukuisine museoineen. Turku kasvattaa jatkuvasti myös mainetta ruokakaupunkina. Aurajoen rannasta löytyy lukuisia huippuravintoloita ja Turun torilta ja kauppahallista saa tuoreita lähiseudun ja saariston antimia ympäri vuoden.

Tutustu tästä SATO VuokraKoteihin Turun historiallisten kohteiden tuntumassa.

Monipuoliset liikenneyhteydet kaupungissa ja muualle Suomeen

Turun kauppatori on kätevän kokoisen keskustan sydän - vain muutaman korttelin alueelle keskittyvät kaikki tärkeimmät palvelut pankeista, apteekkeihin, virastoihin ja ostosmahdollisuuksiin. Tori on myös solmukohta hyville paikallisbussiyhteyksille eri kaupunginosiin ja lähiöihin sekä lähikuntiin kuten Kaarinaan, Lietoon, Raisioon ja Naantaliin. Liikenneyhteydet löydät Turun joukkoliikenteen Brahe-reittioppaasta.

Turusta on helppo matkustaa eri puolelle Suomea. Päärautatieasemalta lähtee lähes joka tunti junia Helsingin ja Tampereen suuntaan ja bussin kyydissä pääsee helposti Porin ja Rauman suuntaan.

Etelä- ja länsipuolelta Turku rajautuu mereen, mikä tekeekin siitä portin ulkomaille – Turun satamasta kulkee päivittäin niin rahti- kuin matkustajaliikennettä Maarianhaminaan ja Tukholmaan. Turussa sijaitsee myös vilkas lentoasema, jonka kautta liikennöidään koti- ja ulkomaan kohteisiin.

Vapaat vuokra-asunnot | Turku

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Turkuun? Löydä elämäsi koti.