Vuokra-asunto Helsingistä

Pääkaupungissa jokainen päivä on erilainen

Vilkas kaupunkikulttuuri sekä 1 200 km pyörätietä pitävät stadilaiset liikkeellä. SATOn vuokra-asunnot sijaitsevat Helsingin parhailla paikoilla ja sopivat moneen makuun.

Kuplivaa kaupunkikulttuuria

Helsinki tarjoaa tekemistä viikon jokaisena päivänä. Kupliva kaupunkikulttuuri yhdistettynä mahtaviin merimaisemiin ja luonnon läheisyyteen sopii jokaiseen elämänvaiheeseen. Kaupunkina Helsinki elää vahvaa luomiskautta - uusien ravintoloiden, palveluiden ja tapahtumien lisäksi uusia asuinalueita syntyy ja vanhoja kehitetään jatkuvasti. Monikulttuurisuus, yhteisöllisyys, turvallisuus ja yleinen hyvä meininki pitävät Helsingin maailman parhaimpien kotikaupunkien listan kärkipäässä.

Helsingin valloittava kaupunki- ja tapahtumakulttuuri tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden aina pienimmistä Kumpulan kyläjuhlista maailmanluokan festivaaleihin ja konsertteihin . Monipuolisia palveluita ja inspiroivia harrastusmahdollisuuksia on tarjolla jokaiselle, joka kaipaa tekemistä – perheen pienimmistä senioreihin. Kaupunki taltuttaa myös intohimoisen shoppailijan nälän lukuisilla ostoskeskuksilla ydinkeskustan Kampista Itä-Helsingin Itikseen.

Vuokra-asunnot luontopolkujen naapurissa

Helsingissä on lukuisia luonto- ja lenkkipolkuja aivan kantakaupungin kupeessa. Esimerkiksi aamulenkki Eiranrannassa, koiran kanssa Töölönlahden ympäri tepastelu tai pitkä kävelylenkki Mustikkamaalla kohottaa energiatasoa kummasti. Ja mitä kauemmaksi keskustasta mennään, sitä isommaksi puistot ja viheralueet kasvavat. Vuosaaren vuokra-asukkaat löytävät itsensä usein Uutelasta ja Keskuspuisto on tietenkin monen ulkoilijan ykköspaikka.

Tiesitkö muuten, että missä päin Helsinkiä oletkin, matkaa lähimpään rantaan on vain noin 10 kilometriä? Yli 100 kilometrin rantaviivalle mahtuu monta kokemisen arvoista paikkaa: Tekeekö mieli vihtoa merimaisemissa? Mene Hernesaaren Löylyyn. Halajatko hiekkarannalle? Suuntaa Vuosaareen. Tykkäätkö tykeistä? Matkusta Suomenlinnan sijasta Vallisaareen.

Upouudet ja uudistetut kodit Helsingissä

Helsinkiin valmistuu tasaisin väliajoin uusia vuokra-asuntoja ja korjaamme kotitalojamme uusia vastaaviksi.

Löydä elämäsi koti

Kulkuyhteydet vertaansa vailla

Minne ikinä menetkin, matka taittuu Helsingissä jouhevasti sporalla, dösällä ja stogella eli raitiovaunulla, linja-autolla ja lähijunalla, ja metrolla pääsee Mellunmäestä Matinkylään asti. Kehärata puolestaan yhdistää Helsingin keskustan, Helsinki-Vantaa lentoaseman ja sitä myöten koko maailman.

Pyöräilijöille pääkaupunkimme on rakas. Yhteensä jopa 1 200 kilometriä pyöräreittejä vievät käytännössä kaikkialle Helsingissä. Esimerkiksi entisen ratakuilun tilalle rakennettua Baanaa pitkin hurauttaa viidessä minuutissa Kiasmalta Ruoholahteen.

SATO VuokraKodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Vapaat vuokra-asunnot | Helsinki

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Helsinkiin? Löydä elämäsi koti.