Yritysasiakkaat

SATO VuokraKodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, palveluiden ja työpaikkojen tuntumassa, ja ne taipuvat mainiosti myös työsuhdeasunnoiksi. Voit vuokrata meiltä asunnon yrityksesi nimiin ja vuokrata sen sitten edelleen työntekijälle.

SATO VuokraKodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, palveluiden ja työpaikkojen tuntumassa, ja ne taipuvat mainiosti myös työsuhdeasunnoiksi. Voit vuokrata meiltä asunnon yrityksesi nimiin ja vuokrata sen sitten edelleen työntekijälle.

Vuokrakoti yrityksen nimiin

Työsuhdeasunto on merkittävä etu työntekijälle varsinkin silloin, kun hän muuttaa Suomeen tai uudelle paikkakunnalle työn perässä. Uuden työn aloittamiseen ja muuttoon liittyy monenlaisia järjestelyitä ja paljon muistettavaa, joten työantajan apu on usein tervetullutta. Teemmekin mielellämme yhteistyötä relocation-yritysten kanssa ja autamme löytämään maahan tulevalle osaajalle sopivan vuokrakodin. Yritykselle kannattaa hankkia vuokra-asunto myös silloin, kun haluat tarjota työsuhdeasuntoa osana yrityksesi uuden johtajan johtajasopimusta.

Työsuhdeasunto on kilpailuvaltti

Myös yritys hyötyy työsuhdeasunnon vuokraamisesta, sillä sen avulla on mahdollista houkutella palkkalistoille huippuosaajia ympäri maailman. Asuntoedun tarjoaminen osana palkkaa voi olla yritykselle kannattavaa myös taloudellisesti.

SATO - nappivalinta yrityksesi asumisen tarpeisiin

Kun valitset SATOn kumppaniksesi, voit luottaa siihen, että pyrimme löytämään juuri yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun nopeasti ja tehokkaasti.

Yhtenä Suomen suurimmista vuokranantajista SATOlla on laaja valikoima erilaisia vuokra-asuntoja ympäri pääkaupunkiseutua, Turussa ja Tampereella. Etsitpä kompaktia yksiötä keskustasta tai tilavaa perheasuntoa hyvien kulkuyhteyksien varrelta, meiltä löydät sen.

SATOkodissa työntekijäsi voi nauttia huolettomasta arjesta ja hyvästä asumiskokemuksesta, kun talomestarit ja muut asiantuntevat satolaiset huolehtivat, että kodissa kaikki toimii kuten pitääkin.

Kiinnostuitko? Ota yritysmyyntiimme yhteyttä sähköpostitse.

yritysmyynti@sato.fi

Työsuhdeasunto Suomeen saapuvalle

Suomessa asuu noin 280 000 ulkomaan kansalaista. Yksi heistä on sovelluskehittäjä Deepesh Kumar, 40, joka muutti maahan ottaakseen osaa monikansallisen yrityksen isoon IT-projektiin.

Lue Deepeshin tarina

Yritysasiakkaan vikailmoitus

Huomasitko vian tai puutteen yrityksesi vuokraamassa asunnossa? Tee vikailmoitus helposti tämän huoltolomakkeen kautta.

Ota yhteyttä

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin