Espoosta vuokra-asunto moneen makuun

Koe monipuolisen alueen vetovoima

Espoo on yhdistelmä raikasta luontoa sekä kulttuuri-, yritys- ja opiskelijaelämää. Kokosimme sinulle kaupungin parhaat puolet sekä tietenkin vapaat ja vapautuvat vuokra-asunnot.

Kansainvälisiä pääkonttoreita ja luontoreittejä

Upeasta luonnostaan ja merellisestä tunnelmastaan tunnettua Espoota ei arvaisi ensinäkemältä Suomen toiseksi suurimmaksi kaupungiksi, sillä sen lukuisat kaupunkikeskukset antavat pikkukaupunkimaisen vaikutelman tarjoten niin urbaania vuokra-asumista kuin maalaismaisemia sinkuille, dinkuille ja lapsiperheille.

Kaupunki tunnetaan kansainvälisenä osaamisen ja tutkimuksen keskuksena ja mm. Otaniemen kampusalueen neljästä korkeakoulusta ja Leppävaarassa ammattikorkeakouluista valmistuu tulevaisuuden tähtiä. Korkean teknologian yrityksistä ja kansainvälisten yritysten pääkonttoreista tunnettu Espoo tarjoaa urapolkuja monien alojen ammattilaisille, ja vuokra-asuntomme sijaitsevat työpaikkaa ajatellen fiksuilla alueilla, kuten Tapiolassa, Leppävaarassa, Matinkylässä ja Niittykummussa.

Luontoihminen rakastuu Espoossa Keskuspuistoon ja Nuuksion kansallispuistoon. Keskuspuistossa voit talvisin hiihtää ja kesäisin suunnistaa tai etsiä geokätköjä. Nuuksiossa taas voit kadottaa kaupungin kokonaan ja patikoida pidemmänkin vaelluksen Pitkäjärven henkeäsalpaavissa maisemissa. Samalla voit vierailla Suomen luontokeskus Haltiassa.

Kulttuuria ympäri kaupunkia

Espoo kehittää jo nyt monipuolista harrastustarjontaansa rakentamalla Matinkylän alueelle, jossa SATOlla on paljon vuokra-asuntoja, kaupungin toiseksi suurimman uimahallin.

Kulttuurinjanoa voit taltuttaa esimerkiksi modernin taiteen parissa Tapiolan taidekeskus Weegeessä tai ihmetellä aikaa Espoon Kellomuseossa. Yllättävää viihdettä arkeen tuo Espoon kiertävä sirkus.

Upouudet ja uudistetut kodit Espoossa

Espooseen valmistuu tasaisin väliajoin uusia vuokra-asuntoja ja korjaamme kotitalojamme uusia vastaaviksi.

Löydä elämäsi koti

Joustavat liikenneyhteydet pyöräteistä Länsimetroon

Espoo sijaitsee Turku–Helsinki-moottoritien ja Länsiväylän varrella ja kaupunkia halkoo kolme kehätietä. Erinomaisten autoyhteyksien lisäksi kaupungissa on joustava joukkoliikenne, jonka bussiyhteydet kuljettavat niin Espoon sisäisesti kuin Helsinkiin Kampin bussiterminaaliin. Kattavat lähi- ja kaukojunayhteydet kuljettavat nopeasti Espoosta Helsinkiin ja muualle Suomeen.

Länsimetro rikastaa entisestään. Metrolla pääsee nopeasti Helsingin ydinkeskustan läpi aina Itä-Helsinkiin asti. Radan varrelle rakennetaan 13 uutta asemaa, jotka varmistavat nopean liikkumisen ympäri pääkaupunkiseutua, ja metroasemien tuntumaan on ripoteltu mukava määrä SATO VuokraKoteja.

Tutustu tästä Espoon kaupunginosiin, jotka sijaitsevat raideyhteyksien välittömässä läheisyydessä.

Vapaat vuokra-asunnot | Espoo

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Espooseen? Löydä elämäsi koti.

Selaile vapaita vuokra-asuntoja