Vuokra-asunto Tampereelta

Suomen vetovoimaisimmasta kaupungista

Teollisuuskaupungin tunnelma, viihtyisät vuokra-asunnot, vahva paikkauskollisuus ja laaja kulttuuritarjonta tekevät Tampereesta halutun kotikaupungin.

Vanha teollisuuskaupunki tarjoaa tekemistä moneen makuun

Tampereen talouselämän painopiste on siirtynyt teollisuudesta palvelutoimialoihin ja kaupunki houkuttelee uusia asukkaita ympäröivien kuntien lisäksi myös pääkaupunkiseudulta. Tampere on myös moderni yliopistokaupunki, jossa on aktiivista opiskelijaelämää, urbaania kaupunkikulttuuria, paljon pieniä vuokra-asuntoja ja nuoria asukkaita.

Vesistöjen täplittämä Tampere tarjoaa liikuntamahdollisuuksia sekä maalla että vesillä, lähellä keskustaa Pyynikin harjun maastossa ja kauempana Velaatassa ja Teiskossa. Oman kodin takapihalta alkava kuusimetsä kutsuu ulkoilemaan ja retkeilemään ja talvella monet kuntoreiteistä muutetaan hiihtoladuiksi. Pyhäjärvi ja Näsijärvi ovat suosittuja vesiurheilukohteita purjehduksesta melontaan ja kalastukseen.

Kulttuuritarjonnan osalta on vaikea löytää Tampereelle kilpailijaa. Kaupungissa on Suomen mittakaavassa runsaasti museoita, jotka esittelevät niin taidetta kuin eri alojen historiaakin. Erityisesti kesäkuukausina Mansessa viihtyvät musiikin ystävät festareiden ja konserttien houkuttelemina. Kaupungissa on myös useita teattereita, joista suurimmat ovat Tampereen Teatteri ja Tampereen Työväen Teatteri.

Tutustu tästä SATO VuokraKoteihin Tampereen muutamalla eri alueilla.

Upouudet ja uudistetut kodit Tampereella

Tampereelle valmistuu tasaisin väliajoin uusia vuokra-asuntoja ja korjaamme kotitalojamme uusia vastaaviksi.

Löydä elämäsi koti

Kattava joukkoliikenne kuljettaa kauempaakin

Tampereella on viime vuosina satsattu kevyeen liikenteeseen ja kaupunki palkittiinkin vuonna 2013 Vuoden pyöräilykunta -tittelillä. Tampereen paikallisbussit kuljettavat kauempanakin sijaitsevilta asuinalueilta kaupungin ytimeen nopeasti. Tulevaisuudessa kaupunkiin on tulossa paljon säpinää herättänyt raitiotie. Kesällä voit myös hypätä sisävesialuksen kyytiin ja ihastella kaupunkia järven selältä. Liikenneyhteydet löydät Tampereen joukkoliikenteen sivuilta.

Koska Tampere sijaitsee keskellä eteläistä Suomea, sieltä on lyhyt matka Etelä- ja Keski-Suomen kaupunkeihin valta- ja moottoriteitä pitkin. Myös kiskot vievät kaikkiin pääilmansuuntiin, lähelle ja kauas. Kaupunki onkin yksi vilkkaimmista rautatieliikenteen keskuksista Suomessa.

Tampere-Pirkkalan lentokenttä on Suomen neljänneksi vilkkain lentokenttä, jonka kautta liikennöidään niin koti- kuin ulkomaan lentoja.

Vapaat vuokra-asunnot | Tampere

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Tampereeseen? Löydä elämäsi koti.