Haaveissa ikioma koti

Uusi SATOkoti on huoleton valinta

Omistusasunnon osto on monille elämän suurin ja harkituin ostopäätös. Asunnon ostaminen uudesta kotitalosta on huoleton ja turvallinen valinta: ensimmäisenä asukkaana saat kodin, jossa kaikki on varmasti uutta ja toimii.

Upouuden kodin parhaat puolet

Uudisasunnot ovat nykyaikaisen rakentamisen ja talotekniikan ansiosta usein vanhoja koteja energiatehokkaampia ja hiljaisempia. Nykyaikaiset kodinkoneet kuluttavat vähemmän sähköä sekä uudet vesikalusteet niukemmin vettä kuin vanhat. Rakennamme SATOkodit hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrelle, joka mahdollistaa sujuvan liikkumisen myös ilman omaa autoa.

Olemme valinneet SATOkoteihin laadukkaat, kestävät ja ajattomat materiaalit, jotka sopivat moneen makuun. Myymme uudet SATOkodit muuttovalmiina. Esittelyssä pääset tutustumaan uuteen kotisi juuri sellaisena kuin se on, ja osaan asunnoista on tarjolla myös virtuaaliesittely.

As. Oy Sompasaaren Priki

Sompasaaren Priki muodostaa kahden muun taloyhtiön kanssa nykyaikaisen viihtyisän kaupunkikorttelin meren äärellä Sompasaarenlaiturin ja Nihdinkanavan kulmauksessa.

Tutustu koteihin
Kuvassa sisustettu 3h+kt asunto. Keittiössä pyöreä, katettu ruokapöytä.

As. Oy Vantaan Virtakuja 4

Virtakuja 4 sijaitsee Myyrmäessä kolmen korttelin päässä kaikesta. Lähellä ovat niin Myyrmäen keskustan palvelut kuin Louhelan juna-asemakin ja opinahjot alakoulusta lukioon asti.

Tutustu koteihin

SATOKoteja jo 80 vuotta

Olemme rakennuttaneet koteja Suomessa jo yli 80 vuotta. Suunnittelemme uusia, kaupungistuvassa Suomessa elävien asiakkaittemme tarpeisiin sopivia asumisen ratkaisuja. Omistuksessamme on lähes 26 800 vuokrakotia Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Vuosittain valmistuu noin 1000 uutta SATOkotia.

Vastuullisuustavoitteissamme olemme sitoutuneet kestävän kehityksen edistämiseen. Asuinrakennusten suunnittelussa huomioimme energiatehokkuuden ja vuosikymmeniä kestävät rakennusratkaisut sekä kestävät liikkumisen ratkaisut. Kehitämme kaupunkeja ja asuinalueita vuosikymmeniksi eteenpäin.

*Lähes joka kymmenes suomalainen koti on SATOn rakennuttama. *

Tutustu SATO JoustoKoteihin

Epäröitkö sitoutua suureen asuntolainaan? Haluaisitko asua uudessa kodissasi ennen ostopäätöksen tekemistä?

SATO JoustoKoti on osaomistusasunto, johon pääset käsiksi pienellä alkupääomalla. Osaomistusajan päätyttyä voit joko lunastaa asunnon kokonaan itsellesi tai myydä osuutesi takaisin SATOlle.