SATO yrityksenä

SATOn asukkaat Aleksandra ja Ertugrul ihailevat uuden kodin maisemia yhdessä talomestari Ahmedin kanssa

"Olen niin iloinen, että voimme olla osana asukkaan arkea."

SATO talomestari Ahmedin sanat osuvat liiketoimintamme ytimeen. Yhtenä maan suurimmista vuokranantajista haluamme olla lähellä asiakastamme. Tiedämme, mitä he asumiseltaan toivovat, mahdollistamme vastuullisten valintojen tekemisen ja kehitämme tulevaisuuden asumisen ratkaisuja ja palveluita.

Meillä on yhteensä noin 25 000 vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa monipuolisten palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien lähellä. Huolehdimme taloistamme vuosikymmenten kokemuksella, ja SATOn omat talomestarit ja palvelupäälliköt sekä sujuvat digipalvelut varmistavat, että SATOkodissa kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Tutustu strategiaan
Ryhmä hyväntuulisia satolaisia neuvotteluhuoneessa. Pöydällä post it -lappuja ja taustalla keltainen kirjoitustaulu.

SATO työpaikkana

Me satolaiset suosittelemme SATOa työpaikkana, tykkäämme tiimityöstä, haluamme olla asiakkaillemme tuttuja ja pidämme tekemisessämme riman korkealla.

Lue lisää ja katso avoimet työpaikat
SATOn asukkaita kotitalonsa porraskäytävässä. Vaaleat kaiteet ja sisäpihamainen arkkitehtooninen ratkaisu.

Riskienhallintaa monipuolisen rahoituksen avulla

SATOn rahoituksessa noudatettavat periaatteet on kirjattu hallituksen hyväksymään rahoituspolitiikkaan. Omavaraisuustavoitteemme on 35 prosenttia ja reaalivakuudettoman rahoituksen osuus jo yli 88 prosenttia. Luottoluokituksemme on BBB (negatiivisin näkymin).

Lue lisää

Vuosi­kertomus ja vastuul­lisuus­raportti 2023

Tutustu