Avoimet työpaikat SATOssa

Kiitos mielenkiinnostasi. Tällä hetkellä meillä on tarvittava määrä satolaisia, eikä työpaikkoja ole siksi avoimena.

GPTW FI

Haluaisitko tietää lisää työskentelystä ja uramahdollisuuksista SATOssa?

Mietitkö hakemuksen jättämistä? Haluatko kuulla SATOsta enemmän? Oletko kiinnostunut jostain osa-alueesta, jolla tällä hetkellä meillä ei ole avoimia tehtäviä? Kerromme mielellämme lisää työskentelystä SATOssa. Lähetä viesti satolaiselle asiantuntijalle, joka kertoo sinulle mielellään lisää arjesta SATOssa.

Satolaiset

SATOn rekrytointiprosessi

Rekrytoinneissa toimimme arvomme Ihminen ihmiselle mukaisesti ja arvostamme jokaisen meille hakevan henkilön aikaa ja vaivannäköä.

Hakuaika tehtäviin on yleensä noin 1–3 viikkoa. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä ja tiedotamme jatkosta. Hakuajan päätyttyä kutsumme jatkoon valitut henkilöt ensimmäisiin keskusteluihin, jotka pidetään etäyhteydellä tai paikan päällä. Myös ne, jotka eivät pääse jatkoon, saavat tiedon asiasta sähköpostitse noin viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Keskustelukierroksia on yleensä kaksi ja teemme ensimmäisen keskustelun jälkeen valinnat toiselle kierrokselle etenevistä. Ennen toista tapaamista hakijat tekevät lyhyen soveltuvuusarvion, jossa arvioidaan muun muassa työperäisiä arvo- ja motivaatiotekijöitä, luontaista käyttäytymistä ja luontaista kyvykkyyttä. Käymme aina soveltuvuusarvion tulokset läpi hakijan kanssa.

Ilmoitamme kaikille jatkokeskusteluissa mukana olleille päätöksestämme puhelimitse. Valitulle henkilölle teemme työtarjouksen ja sovimme työn aloituksesta.

Työ SATOssa on merkityksellistä

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin