Viihdy Vantaalla

vuokra-asunto kasvavissa kaupunginosissa

Vantaalta löytyy omannäköinen vuokra-asunto jokaiselle – uutta pelkäämätön, kehittyvä kaupunki sopii niin sinkuille, dinkuille, senioreille kuin lapsiperheillekin.

Kasvavia kaupunginosia ja viihtyisiä vuokra-asuntoja Vantaalla

Vantaan valttina on sen kaupunginosien vahva identiteetti. Tikkurila, Myyrmäki, Hakunila, Kartanonkoski – jokaisella omanlaisensa naapurusto ja henki. Junarata, lentokenttä, isot liikekeskukset ja vanhat kartanoalueet peltoineen rytmittävät maisemaa, ja kaupunki on aina valmis uudistumaan. Kehäradan varrelle nousee uusia koteja ja legendaarisia lähiöitä herätellään eloon täydennysrakentamalla ja korjaamalla.

Kansainvälistä yritystoimintaa ja vaihtelua vapaa-aikaan

Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta Vantaalla on paljon erityyppisiä yrityksiä ja työpaikkoja monen alan osaajille. Lentokentän läheisyyteen syntynyt Aviapolis on voimakkaasti kasvava kansainvälinen yritys- ja työpaikkakeskittymä. Kehärata puolestaan kasvattaa radan varrella olevia asuin- ja yritysalueita ja Vantaan itäosassa sijaitseva Tikkurila on kaupungin hallinnollinen keskus.

Vantaalla asuvalta ei puutu valinnan varaa harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia etsiessä. Kaupunki ylläpitää monia ulkoliikuntapaikkoja, joissa voi viettää aikaa vaikkapa skeitaten tai pelaten frisbeegolfia. Talvikaudella tuulispäät iloitsevat hyvin hoidetuista luistinradoista.

Vapaa-aikaa tullaan Vantaalle viettämään lähikaupungeistakin. Ravintoa aivoille tarjoilevat Tiedekeskus Heureka ja Ilmailumuseo . Viihdekeskus Flamingossa taas voi rentoutua aivan ostoskeskus Jumbon välittömässä läheisyydessä. Monet tapahtumat ja kulttuuririennot pitävät vantaalaiset virkeinä ympäri vuoden aina tanssifestivaaleista Vantaan kansanmusiikkiviikkoihin.

Upouudet ja uudistetut kodit Vantaalla

Vantaalle valmistuu tasaisin väliajoin uusia vuokra-asuntoja ja korjaamme kotitalojamme uusia vastaaviksi.

Löydä elämäsi koti

Joukkoliikenne vie vuokra-asunnosta töihin ja takaisin

Vantaan joukkoliikenne on parasta a-luokkaa. Kehärata ja muu mainio lähijunaliikenne sekä tietenkin Helsinki-Vantaan lentoasema liikuttavat vantaalaisia lähelle ja kauas. Ja bussilla pääsee sinne, minne juna ei vielä kulje.

Kaupungin läpi kulkee kolme moottoritietä ja useita pääkaupunkiseudun lähiteitä, ja kävely- sekä pyöräteitä kehitetään jatkuvasti.

SATOn Vantaan vuokra-asunnoista valtaosa sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien tuntumassa ja kun hankimme uusia koteja, joukkoliikenneyhteyksillä on iso rooli. Tutustu tästä SATO VuokraKoteihin, jotka ovat rautatieasema-alueella.

Vapaat vuokra-asunnot | Vantaa

Miksi SATO?

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa ja asuminen on vaivatonta. Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella ja kehitämme uusia palveluja iloksesi. Meiltä ja kumppaneiltamme saat myös mainiot asiakasedut.

Lue lisää

Ihastuitko Vantaaseen? Löydä elämäsi koti.