Talomestarit

Tuttu luottohenkilö apuna arjessa

SATOn talomestari on pihapiirin tuttu luottohenkilö, jonka puoleen jo lähes kaikki SATOn asukkaat voivat kääntyä arjen haasteissa.

Talomestarit huolehtivat SATOn kotitalojen viihtyisyydestä ja kunnossapidosta yhdessä huoltoyhtiön kanssa. Heidän työtehtäviinsä kuuluvat kotien ja kotitalojen vikailmoitusten hoitaminen, asuntojen sisäpuoliset pienkorjaukset, lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden pienkorjaustyöt sekä vapautuvien asuntojen tarkastaminen ja esittely uusille asiakkaille. Huoltoyhtiöt puolestaan huolehtivat talomestarikohteissa esimerkiksi avainasioista, viikonloppu- ja iltapäivystyksistä, koneellisista ulkotöistä sekä siivouksesta.

Kun keittiön hana vuotaa tai tuuletusikkuna ei aukea, voit pyytää talomestarin apuun lähettämällä meille vikailmoituksen OmaSATOn kautta. Tarvittaessa tavoitat kotitalosi talomestarin myös SATOn asiakaspalvelun kautta.

Huomaathan, että sinun ei tarvitse tietää mitä eroa talomestarilla, huoltoyhtiöllä ja esimerkiksi palvelupäälliköllä on. Kun laitat vikailmoituksen OmaSATOn kautta, ilmoituksesi menee automaattisesti oikealle tekijälle.

Katso kodit, joista huolehtii SATO Talomestari

Miten teen vikailmoituksen?

Katso ohjeet