Miksi SATO?

Vaivatonta asumista elämäsi kodissa

Koteja kaikkiin elämäntilanteisiin

Meidän asuntomme on sinun kotisi kaikissa elämäntilanteissa. Meillä asuminen on vaivatonta ja mukavaa monipuolisten palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien lähellä.

Huolehdimme kodistasi vuosikymmenten kokemuksella. SATOn omat talomestarit ja palvelupäälliköt sekä sujuvat digipalvelut varmistavat, että SATOkodissa kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Kun kehitämme uutta tai korjaamme vanhaa, varmistamme että kotitalosi kestää aikaa ja yhteinen kaupunkiympäristömme voi hyvin. Kannustamme myös sinua kestäviin valintoihin arjessa ja kehitämme uusia palveluja iloksesi.

SATOkodin hakeminen on helppoa: selaile vapaita ja vapautuvia vuokra-asuntoja Löydä koti -sivulla, valitse niistä mieluisimmat hakemuksellesi ja lähetä se meille jo tänään.

Tutustu SATOn palveluihin

Uuteen SATOkotiin?

Haluatko olla kotisi ensimmäinen asukas? Haaveiletko raikkaista pintamateriaaleista ja ajattomasta ilmeestä? Tutustu uusiin ja uudistettuihin vuokra-asuntoihimme.

Katso vapaat kodit
Nuori tummatukkainen mies istuu pesutuvan lattialla ja selailee kännykkää. Vieressä korillinen vaatteita.

Haaveilun tueksi hakuvahti

Kun teet hakuvahdin, saat tiedon toiveitasi vastaavista vapautuneista kodeista sähköpostiisi. Hakuvahteja voit tehdä yhden tai useamman ja halutessasi jakaa ne kavereiden kanssa.

Tee hakuvahti