Tee se itse: Suloiset tyynyt saunaan

Sauna on entistä enemmän itsesi näköinen, kun pehmoinen tyyny on omaa tuotantoa.

Saunatyynyt
Tee itse pehmoinen tyyny tai pari lempeisiin löylyihin. Käytä saunatyynyjä suojana polttavaa saunan seinää vasten sekä rentouttajana niskan alla.

 

Saunatyyny
1) Valitse saunatyynyn kankaaksi luonnonmateriaaleja kuten pellavaa tai puuvillaa. Materiaaliksi sopivat myös vanhat astiapyyhkeet. Jos käytät uutta kangasta, pese se ensin, koska kangas saattaa kutistua. Leikkaa kankaasta kaksi noin 25 x 45 senttimetrin palasta saumavaroineen.

 

Saunatyynyt
2) Aseta kankaat oikeat puolet vastakkain ja ompele ne yhteen suoralla ompeleella yhdeltä lyhyeltä ja kahdelta pitkältä sivulta. Käännä pussi oikein päin ja ompele vielä halutessasi koristesaumoiksi noin kolmen senttimetrin kaistaleet.

 

Saunatyynyt
3) Täytä pussi haluamasi pehmoiseksi polyesterivanulla tai styrox-rakeilla. Ompele sitten vielä viimeisellekin lyhyelle sivulle koristesauma. Viimeistele tyyny kääntämällä sisään noin senttimetri lyhyeltä sivulta ja ompelemalla reuna kiinni käsin tai ompelukoneella.

Muistathan, että saunassa ei saa säilytellä tavaroita. Nappaa siis tyyny saunomisen jälkeen pesuhuoneeseen turvaan. Lue lisää kodin paloturvallisuudesta

SATO VuokraKoti - etsi vapaat asunnot

 

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin