Porttikuja 11

Helsinki, Kontula
25,5 - 57 m2
2 asuntoa vapaana

Metrolla kotiin

Remontoidut vuokra-asunnot Kontulassa

Porttikujan 7-kerroksisessa talossa on yhteensä 84 kaunista vuokrakotia, napakoista yksiöistä tehokkaisiin kolmioihin. Kodit ovat saaneet uuden, raikkaan ilmeen täyden remontin ansiosta. Valoisissa huoneistoissa on isot ikkunat ja selkeät, helposti kalustettavat tilaratkaisut. Asuntojen sisustusmateriaalit ja kalusteet ovat kauniita ja ajattomia. Isommat asunnot ovat läpitalon huoneistoja ja niissä on lasitetut parvekkeet. 2h+k, 50 m2 -kodeissa ikkunat avautuvat länteen ja yksiöissä puolestaan itään.

Kerhotila, saunaosasto, pesula, kuivaushuoneet ja ulkoiluväline- sekä lastenvaunuvarastot sijaitsevat rakennuksen maanpäällisessä kellarikerroksessa. Samassa tasossa olevista polkupyörävarastoista pääsee suoraan pihalle. Asuntoihin kuuluvat irtaimistovarastot sijaitsevat ullakkokerroksessa. Ullakkokerroksen päädyissä on lisäksi kaksi terassia, joissa voi kuivattaa ja tuulettaa pyykkiä.

Kontulassa on kaikki, mitä arjessasi tarvitset: kaupat, harrastuspaikat, monipuoliset palvelut ja metro ovat lähelläsi. Helsingin keskustaan hurautat metrolla parissakymmenessä minuutissa, Kalasatamaan pääset vartissa ja Itäkeskukseen viidessä minuutissa. Alueen ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset, Kontulan liikuntapuisto, skeittihalli, Kelkkapuisto sekä Mustikkamäen puistoalue tarjoavat monipuolisen valikoiman lajeja. Kävelyetäisyydellä ovat myös Kontulan kirkko, päiväkoteja ja kouluja sekä ostoskeskus monenlaisine palveluineen. Kontulan monikulttuurisuus näkyy mm. ravintoloiden ja kauppojen valikoimissa ja palveluakin voi saada useammalla kielellä.

Talon esite, pdf »Liikenneyhteydet löydät HSL:n Reittioppaasta »
Kerhohuone
Kuivaushuone
Ulkoiluväline­varasto
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Pesutupa
Talosauna

Talon tiedot

Sijainti

Vuokrattavia asuntoja

84


Rakennusten lukumäärä

1


Huoneisto tyypit

1h, 2h, 3h


Asuntojen koot

1h: 25,5 - 25,5 m2
2h: 50 - 57 m2
3h: 57 - 57 m2


Yleiset tilat

Kerhohuone, Kuivaushuone, Ulkoiluväline­varasto, Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto, Pesutupa, Talosauna


Autopaikka / pysäköinti

Kohteella löytyy pysäköintialue. Lisätiedot info@vuokki.fiEi sisälly vuokraan.


Muut

Palvelupäällikkö / Isännöitsijä

Huoltoyhtiö

Vuo-Kiinteistöpalvelut Oy, Tyynylaavantie 20, 00980, HELSINKI010 821 3500info@vuokki.fi