Parvekelasit kuntoon

Parvekelasit

Mitä asiakas voi tehdä, jotta parvekkeen lasitukset pysyvät hyvässä kunnossa?
– Asukas voi pitää lasitukset toimintakuntoisina puhdistamalla niitä säännöllisesti ja tarpeeksi usein, kahdesta neljään kertaa vuodessa. Lasipintojen lisäksi pitää mahdollisuuksien mukaan puhdistaa myös liukukiskot sisäpuolelta. Lisäksi voi itse voidella liukukiskoja esimerkiksi pesun yhteydessä. Voiteluun sopii parhaiten siliconspray(öljy).

Millaisissa asioissa pitää ottaa yhteyttä huoltoon?
– Huoltoon pitää ottaa yhteyttä, jos lasit eivät toimi normaalia voimaa käyttäen. Avaamiseen ei siis saa käyttää mitään apuvälineitä tai työkaluja. Jos lasit eivät aukea käsivoimin, niissä on jotain vikaa. 

Huoltoon pitää ottaa yhteyttä, jos parvekelasit eivät toimi normaalia voimaa käyttäen.

Mitkä ovat yleisimmät ongelmatilanteet? 
– Huono lasien aukeaminen tai sulkeutuminen. Tämä kertoo siitä, että lasitusta pitää säätää, jotta lasit toimisivat taas moitteetta. Myös lasien huono liukuvuus on yleinen ongelma.

Mikä on mieleenpainuvin keikkasi?
Mieleenpainuvin keikka oli kolme vuotta sitten joulupäivänä. Oli iltapäivä, kun minulle soitettiin, että lasi putoaa alas. Huoltoyhtiön edustaja vaati, että on tultava heti paikalle, koska oli todella kova mysky ja kohde oli meren rannalla. Ei siinä auttannut muu kuin lähteä ajamaan noin sadan kilometrin matka lumimyrskyyn. Matkaan meni melkein kaksi tuntia ja itse korjaukseen kymmenen minuuttia. Todellisuudessa lasi ei olisi pudonnut, jos se olisi sidottu jollain kiinni niin, että tuuli ei saisi siitä otetta ja riepottelisi sitä.

Haastateltavana Mika Heinikainen, T:mi Parveke-ja Terassilasihuolto MJH:

Vapaat vuokra-asunnot parvekkeella tai ilman | SATO

 

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin