Lasitettu parveke on kesän olohuone

Parvekkeen ei tarvitse olla ruukkukasvikeidas. Anna itsellesi tilaa ottaa rennosti raittiissa ilmassa, ja sisusta parvekkeesta kesäinen olohuone.

Parvekkeen käyttö pelkkänä varastona on sääli, sillä se on tarkoitettu nimenomaan asukkaiden virkistäytymiseen. Panosta pikkuruisen vaivannäköä tilan järjestämiseen ja saat lasitetusta parvekkeesta lisää neliöitä oleskeluun.

Lasitetun parvekkeen sisustaminen | SATO
Lasitetulla parvekkeella sisustaminen on helpompaa | SATO

Lasitettu parveke tarjoaa monipuolisemmat vaihtoehdot sisustusratkaisuihin kuin avoparveke. Lattialla voi käyttää pehmeitä mattoja, mutta kalusteiksi kannattaa lasitetullakin parvekkeella valita ulkoilman kosteutta ja auringon paahdetta kestäviä materiaaleja. Näitä ovat esimerkiksi juutti ja muovimatto.

Myös tekstiilien käyttö on lasitetulla parvekkeella helpompaa, koska kastumisesta ei tarvitse huolehtia. Aurinko voi kuitenkin haalistaa tekstiilien värejä, joten älä unohda sitä kivointa pöytäliinaa paahtumaan parvekkeelle mökkiloman ajaksi.

Käytä lasitetun parvekkeen sisustamisessa luovuuttasi.

Voit luoda parvekkeelle esimerkiksi mukavan lukunurkkauksen tai hankkia sinne aamupalan nauttimiseen sopivan kalusteryhmän. Myös riippumatto voisi sopia tämän tyyppiselle parvekkeelle.

Tekstiilit sopivat lasitetulle parvekkeelle | SATO
Aamupala parvekkeella | SATO

Parhaimmillaan lasitettu parveke on viileä kesätila, jossa voit nauttia kahvit tai smoothien suosikkikirjasi kanssa säällä kuin säällä.

Kuvasimme tämän jutun 1960-luvun kerrostalossa, jonka vuokra-asuntojen parvekkeet ovat reilusti kapeampia kuin uusissa taloissa. Sopivilla kalustevalinnoilla saat pienestäkin toimivaa!

Valokirjain Armas Design, matot H&M Home ja Ellos; säkkituoli, peite, astiat ja kirjat kuvausrekvisiittaa; pöytäliina ja lattiamaljakko H&M Home; hattu, tyyny, astiat, pöytämaljakko ja puinen alusta kuvausrekvisiittaa.

Näin pidät parvekelasituksesta huolta »

SATOn vapaat vuokra-asunnot parvekkeella tai ilman

 

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin