Näkymät kanavalle

Tilava ja loistavan pohjaratkaisun omaava neljän huoneen koti, jossa voit nauttia Sompasaaren maisemista koko perheen kanssa. Olohuoneessa on tilaa rentoutua ja lasitettu parveke lisää valoa entisestään valoisaan huoneeseen. Koti on pinnoiltaan modernin vaalea, tehden helpoksi sisustamisen väreillä ja tekstuurilla. Lattiat ovat vaaleaa tammiparkettia ja seinät on maalattu valkoiseksi.

Keittiön pinnat ja kodinkoneet ovat valkoiset. Välitila tuo kuitenkin tasapainoa muuten valkoiseen ympäristöön, sillä tilassa on käytetty harjatun alumiinin väristä laminaattia. Keittiö on varustettu integroidulla astianpesukoneella, kalusteuunilla, induktiotasolla, jääkaapilla sekä pakastimella. Mikroaaltouunille on varattu oma paikkansa. Ruokapöydälle on jätetty tilaa, joten voit valita sille mieleisesi paikan.

Kylpyhuoneessa sekä erillisessä WC:ssä on hiekan vaaleat lattiat ja kirkkaan valkoiset, kiiltävät seinälaatat. Molemmissa huoneissa on SATOn Kide-malliston valkoiset kalusteet ja kylpyhuoneesta löytyy pyyhekaappi pesukone- ja kuivausrumpupaikan vierestä.

Tässä kodissa on otettu huomioon säilytysratkaisut. Eteisessä on kaappi ulkovaatteille ja päätymäisessä makuuhuoneessa on tilava vaatehuone liukuovella. Muissa huoneissa on valkoiset vaatekaapit, jotka sisältävät tangon ja hyllyjä.

4h+kt, 86,5 m2 | Mh. 319 602 €, vh. 729 000 €
Muuttovalmis

Pohjapiirros ja virtuaaliesittely

Tutustu malliasuntoon virtuaalisesti

Lisätietoa tulevasta kotitalostasi

Sompasaaren Prikin talon sivulta löydät kaikki myytävät kodit sekä esitteen ja hinnaston liitteineen sekä yhteystiedot.

Palaa talon tietoihin

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin