Sompasaaren priki

Kaunis koti kanavanäkymällä

Sompasaarenlaituri 16 B 38 | 4h+kt, 86,5 m2 | Mh. 350 602 €, vh. 760 000 €
Virtuaaliesittelyyn »
Sompasaarenlaituri 16 B 43 | 4h+kt, 86,5 m2 | Mh. 370 602 €, vh. 780 000 €
Virtuaaliesittelyyn »
Sompasaarenlaituri 16 B 48 | 4h+kt, 86,5 m2 | Mh. 385 602 €, vh. 795 000 €
Virtuaaliesittelyyn »
Sompasaarenlaituri 16 B 57 | 4h+kt, 86,5 m2 | Mh. 420 602 €, vh. 830 000 €
Virtuaaliesittelyyn »
Muuttovalmis

Tilava ja loistavan pohjaratkaisun omaava neljän huoneen koti, jossa voit nauttia Sompasaaren maisemista koko perheen kanssa. Olohuoneessa on tilaa rentoutua ja lasitettu parveke lisää valoa entisestään valoisaan huoneeseen. Koti on pinnoiltaan modernin vaalea, tehden helpoksi sisustamisen väreillä ja tekstuurilla. Lattiat ovat vaaleaa tammiparkettia ja seinät on maalattu valkoiseksi.

Priki 865 eisaunaa thumbnail

Priki B57 kollaasikuva thumb

Keittiön pinnat ja kodinkoneet ovat valkoiset. Välitila tuo kuitenkin tasapainoa muuten valkoiseen ympäristöön, sillä tilassa on käytetty harjatun alumiinin väristä laminaattia. Keittiö on varustettu integroidulla astianpesukoneella, kalusteuunilla, induktiotasolla, jääkaapilla sekä pakastimella. Mikroaaltouunille on varattu oma paikkansa. Ruokapöydälle on jätetty tilaa, joten voit valita sille mieleisesi paikan.

Kylpyhuoneessa sekä erillisessä WC:ssä on hiekan vaaleat lattiat ja kirkkaan valkoiset, kiiltävät seinälaatat. Molemmissa huoneissa on SATOn Kide-malliston valkoiset kalusteet ja kylpyhuoneesta löytyy pyyhekaappi pesukone- ja kuivausrumpupaikan vierestä.

Tässä kodissa on otettu huomioon säilytysratkaisut. Eteisessä on kaappi ulkovaatteille ja päätymäisessä makuuhuoneessa on tilava vaatehuone liukuovella. Muissa huoneissa on valkoiset vaatekaapit, jotka sisältävät tangon ja hyllyjä.

Oma sauna ja iso olkkari

Sompasaarenlaituri 16 B 53 | 4h+kt+s, 86,5 m2 | Mh. 405 602 €, vh. 815 000 €
Virtuaaliesittelyyn »
Muuttovalmis

Tämä on suurellekin perheelle sopiva saunallinen neljän huoneen koti. Lasitetulla parvekkeella ihailet Sompasaaren maisemia samalla, kun otat rennosti. Avaran pohjaratkaisun ansiosta nautit valosta, joka tulvii sisälle parvekkeelta ja ikkunoista.

Priki 865 thumbnail

Pinnat ovat modernit: lattia on vaaleaa tammiparkettia ja seinät on maalattu valkoiseksi. Keittiön pinnat ovat kodinkoneet mukaan lukien valkoiset. Kuitenkin välitila säväyttää, sillä se on harjatun kuparin värinen. Se tuo sopivasti lämpöä muuten kylmään värimaailmaan. Keittiö on erityisen hyvin varusteltu, sillä keittiössä on integroitu astianpesukone, kalusteuuni, induktiotaso sekä jääkaappi ja pakastin. Mikroaaltouunille on varattu oma paikkansa. Ruokapöydälle on reilusti tilaa keittiön vieressä tai olohuoneen puolella.

Kodistasi löytyy erillinen WC ja kylpyhuone sekä sauna. Molemmissa on SATOn Kide-malliston valkoiset kalusteet ja samat pintaviimeistelyt. Seinälaatat ovat kiiltävän valkoiset, kun puolestaan lattiat ovat hiekan vaaleat. Nämä kauniit sävyt istuvat täydellisesti moderniin ilmeeseen. Sauna täydentää tätä upeaa kotia, sillä vaaleat puitteet ovat ajattomat tyyliltään. Lisäksi kylpyhuoneesta löytyy pesukone- ja kuivausrumpupaikka sekä pyyhekaappi.

Säilytystila on otettu hyvin huomioon tässä kodissa, sillä kaikista makuuhuoneista löytyy vaatekaappi. Eteisessä on reilusti tilaa ulkovaatteille sekä kengille. Kaapit ovat joka huoneessa valkoiset.

...tai ota yhteyttä

Palvelemme sinua puhelimitse ja sähköpostitse. Yleisnäyttöjen lisäksi järjestämme esiteltäviin koteihin sovittaessa yksityisnäyttöjä. Noudatamme asuntoesittelyissä voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita, joista myyntineuvottelijamme ohjeistavat sinua etukäteen.

Kodikkain terveisin
SATOn omistusasuntotiimi
p. 020 334 443
uusiasatokoteja@sato.fi