Sompasaaren Priki

Upea koti isolle perheelle ja etätöille

Sompasaarenlaituri 16 A 19 | 5h+kt+s, 114,5 m2 | Mh. 517 079 €, vh. 1 059 000 €
Virtuaaliesittelyyn »
Sompasaarenlaituri 16 A 25 | 5h+kt+s, 114,5 m2 | Mh. 593 079 €, vh. 1 135 000 €
Virtuaaliesittelyyn »
Muuttovalmis

Tässä hulppeassa viiden huoneen kodissa koko perhe pääsee nauttimaan Sompasaaren parhaista puolista: merellisistä maisemista, erinomaisista kulkuyhteyksistä ja palveluiden läheisyydestä.

Priki 1145 thumbnail

Priki A25 kollaasikuva thumb

Valoisuus ja avaruus toivottavat sinut tervetulleeksi uuteen kotiisi. Eteinen on erillinen käytävä, jossa on reilusti kaappitilaa ulkovaatteille. Kun astut olohuoneeseen, näet ensimmäisenä suuret ikkunat. Ikkunat avautuvat lounaaseen ja länteen, ja koko huoneiston pituinen lasitettu parveke luo upean näkymän Sompasaaren maisemiin. Meren tuoksu on aina läsnä, kun istuskelet perheen ja ystävien kanssa parvekkeella. Kodissa yleisilme on moderni ja valoisa. Vaalea tammiparketti ja valkoiseksi maalatut seinät mahdollistavat erilaiset sisustustyylit. Keittiön valkoiset tasot ja kaapit ovat harmoniassa olohuoneen vaaleiden pintojen kanssa. Keittiöstä löytyy integroitu astianpesukone, kalusteuuni induktiotasolla ja jääkaappi sekä pakastin. Välitila on sävyltään harjattua alumiinia. Väri sopii täydellisesti valkoisiin pintoihin ja kodinkoneisiin, tuoden samalla katseen kääntävän yksityiskohdan keittiöön.

Sekä kylpyhuoneessa, että erillisessä WC:ssä on SATOn Kide-malliston valkoiset kalusteet. Kylpyhuoneen varustelu ja pohja ovat erinomaiset: kaksi suihkua, paikka pesukoneelle sekä kuivausrummulle ja säilytystilaa pyyhekaapin muodossa. Lattialaatat ovat hiekan vaaleat, kun taas seinäkaakelointi on kiiltävän valkoinen. Suihkuseinä on kirkasta lasia ja pääsy saunaan käy suihkujen vierestä. Saunan puitteet ovat vaaleanruskeat.

Makuuhuoneessa on tilava, avohyllyllinen vaatehuone, mutta säilytystilaa ei ole unohdettu muistakaan huoneista. Jokaisessa huoneessa on vaatekaappi, jossa on hyllyjä ja vaatetanko. Kaappien pinnat ovat valkoiset. Huoneissa on potentiaalia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Voit tehdä huoneista lastenhuoneita tai tarvittaessa muuttaa yhdestä työhuoneen.

...tai ota yhteyttä

Palvelemme sinua puhelimitse ja sähköpostitse. Yleisnäyttöjen lisäksi järjestämme esiteltäviin koteihin sovittaessa yksityisnäyttöjä. Noudatamme asuntoesittelyissä voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita, joista myyntineuvottelijamme ohjeistavat sinua etukäteen.

Kodikkain terveisin
SATOn omistusasuntotiimi
p. 020 334 443
uusiasatokoteja@sato.fi

Lisätietoa tulevasta kotitalostasi

Sompasaaren Prikin talon sivulta löydät kaikki myytävät kodit sekä esitteen ja hinnaston liitteineen sekä yhteystiedot.

Palaa talon tietoihin

Koti lisätty hakemukseesi!

Siirry hakemukseenPalaa hakutuloksiin