Antti Asteljoki SATOn liiketoimintajohtajaksi

9.5.2016

SATO Oyj, Yhtiötiedote, 9.5.2016 klo 14.00

SATOn asuntoliiketoiminnasta vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 16.5. alkaen KTM Antti Asteljoki, 42. Asteljoen vastuualueena on asuntojen vuokraus, ylläpito ja elinkaarihallinta sekä asiakaspalvelu ja alueyksiköiden toiminta. Tehtävässään hän raportoi toimitusjohtaja Saku Sipolalle.

Asteljoki siirtyy SATOon Huoneistokeskus Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä, jossa hän on toiminut lähes neljä vuotta. Sitä ennen hän on toiminut aluejohtajana RTK-Palvelu Oy:ssä ja Kiinteistömaailmassa sekä myyntijohtajana Lassila&Tikanojan kiinteistöpalveluissa.

SATOn toimitusjohtaja Saku Sipola:

-  Nostamme asiakkuuskokemuksen voimakkaasti toimintamme ytimeen huolellisen kiinteistönpidon rinnalle. Antilla on koko työuransa ajan ollut vahva kaupallinen ote ja lisäksi monipuolinen kokemus palveluliiketoiminnan kehittämisestä ja kiinteistöjen ylläpidosta. Antti tuo vahvaa näkemystä palvelukehitykseemme ja istuu hyvin SATOn ammattitaitoiseen joukkueeseen.

Lisätietoja:

SATO Oyj
Saku Sipola, toimitusjohtaja, p. 040 551 5953

www.sato.fi

SATO Oyj on yksi Suomen johtavista vuokranantajista. SATOn tavoitteena on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja erinomainen asiakkuuskokemus. SATOn omistuksessa on yhteensä noin 23 400 vuokrattavaa asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa.

Edistämme toiminnallamme kestävää kehitystä ja aloitteellisuutta sekä toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa lisäarvon tuottamiseksi.* Toimimme pitkäjänteisesti ja kannattavasti. Kasvatamme asunto-omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.*

SATO-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 323,4 miljoonaa euroa, liikevoitto 196,5 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja 159,4 miljoonaa euroa. SATOn sijoitusomaisuuden arvo on noin 2,8 miljardia euroa.