Avoin työpaikka: BI Specialist Helsinkiin

16.8.2016

Etsimme innokasta ja kehittymishaluista osaajaa SATOn tietohallintotiimiin. Tehtävässä toimit raportointiin liittyvien projektien projektipäällikkönä. Projektit liittyvät ensisijaisesti tietovaraston ja integraatioiden hallintaan, sekä analytiikan kehittämiseen. Olet mukana mielenkiintoisissa uusissa tietojärjestelmäprojekteissa, joihin liittyy yleisesti tunnettuja raportointijärjestelmiä. Tehtävässäsi työskentelet useiden SATOn liiketoiminta-alueiden ja toimittajien kanssa.

Edellytykset
Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvän järjestelmäosaamisen lisäksi vahva kyky ymmärtää liiketoimintaprosesseja, -käsitteitä ja niihin liittyviä mittareita. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä, jonka avulla saat työtoverit innostumaan uusista ratkaisuista ja pystyt ohjaamaan toimittajia.

Sinulla on tietokantojen ja sähköisten ratkaisujen tuntemusta sekä kokemusta datamigraatioista ja tietovaraston ylläpidosta. Osaat tukea liiketoimintoja raportoinnin avulla ja kehittää tiedon integraatioita sujuvasti ja viimeisimpien suuntausten mukaisesti. Olet käyttänyt Informatica , SAP BO, TM1 järjestelmiä. Sinulla on kokemusta myös muista raportointiratkaisuista (esim. Qlik View, MS Power BI).

Toivomme, että olet ehtinyt kartuttaa osaamistasi haastavissakin kehittämistilanteissa ja olet tottunut itsenäiseen päätöksentekoon sekä ongelmanratkaisuun. Osaat johtaa omaa työskentelyäsi ja onnistut pitämään aikatauluista kiinni.

Henkilönä BI Specialist on omatoiminen, analyyttinen ja ulospäin suuntautunut.

Päävaatimukset
• tutkinto esim. tietojenkäsittelystä tai muusta tehtävään soveltuvasta opintokokonaisuudesta
• kokemus tietovarastojen kehittämisestä ja integraatioista
• kokemus kehitysprojektien asettamisesta ja projektien läpiviennistä
• hyvät kommunikointitaidot
• olet luonteeltasi tarkka ja määrätietoinen.

SATOssa saat 75-vuotiaan vuokranantajan ja asumisen ammattilaisen tietotaidon ja tuen tekemisellesi, mainiot työkaverit ja mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen: juha.keskitalo@sato.fi viimeistään 28.8.2016.

Lisätietoja tehtävästä antaa CIO Juha Keskitalo, p. 040 5459 851, parhaiten tavoitettavissa 16.8.2016, klo 15–16 sekä 19.8.2016, klo 12–13.