Avoin työpaikka: Group Financial Controller Helsinkiin

18.5.2016

Etsimme Group Financial Controlleria SATOn Financial Services -tiimiin. Hoidat päävastuullisesti SATOn konsernikirjanpitoa ja kehität konsolidointiprosessia (Basware GC8 ja jatkossa SAP BPC) tiiviissä yhteistyössä kirjanpito- ja controller-ryhmien kanssa. Group Financial Controllerilla on myös avainroolissa konsernin IFRS:n mukaisesti raportoitavien väli- ja vuositilinpäätösten laatimisessa ja IFRS laadintaperiaatteiden noudattamisessa.

Edellytykset
Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla konsernilaskennan ammattilainen. Toivomme, että olet ehtinyt kartuttaa osaamistasi haastavissakin konsernikirjanpidon tilanteissa ja olet tottunut itsenäiseen päätöksentekoon sekä ongelmanratkaisuun. Yritysjärjestelyt, kuten sulautuminen, jakautuminen sekä yhtiöiden hankinnat ja myynnit, ovat sinulla hyvin hallinnassa. Tehtävään edellytetään kokemusta IFRS tilinpäätöksen laatimisesta, IFRS laadintaperiaatteista ja niiden kehittämisestä.

Osaat johtaa omaa työskentelyäsi ja onnistut pitämään aikatauluista kiinni. Teet hyvää yhteistyötä sidosryhmiesi kanssa ja autat osaltasi koko ryhmää onnistumaan laadukkaan ja ajantasaisen konserniraportoinnin tuottamisessa. Henkilönä Group Financial Controller on omatoiminen, analyyttinen ja ulospäin suuntautunut. Eduksi luetaan myös Excelin hyvä osaaminen, työtä pelkäämätön ja kehittämishaluinen työskentelyote sekä joustava työskentelytapa paikoin sekä syklisten että hektisten tehtävien parissa.

Päävaatimukset:
• vankka kokemus konsernilaskennasta
• KTM tai vastaava ja vähintään neljän vuoden työkokemus vastaavalta alalta
• hyvät kommunikointitaidot
• ymmärrät liiketoimintaa lukujen kautta
• sujuva suomen- ja englanninkielentaito
• IFRS-kokemus.

SATOssa saat työkavereiksesi asumisen asiantuntijoita, jotka kokevat työpanoksensa yhtiön kannalta merkitsevästi tärkeämmäksi kuin vertailuryhmän asiantuntijayrityksissä. Meillä on rima korkealla, koulutamme henkilöstöämme, kannustamme ideoimaan, pidämme huolta työhyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen mira@citywork.fi viimeistään 1.6.2016. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Cityworkin rekrytointikonsultti Mira Romakkaniemi, p. 040 749 5749, parhaiten tavoitettavissa 25.-27.5.2016 klo 10-12.