Avoin työpaikka: Projektikoordinaattori Helsinkiin

22.11.2016

Etsimme innokasta ja kehittymishaluista osaajaa SATOn liiketoiminnan kehitys -yksikköön. Tehtävässä pääset tekemään laaja-alaisesti projektihallinnan kehittämiseen liittyviä tehtäviä, kuten projektimallin ja projektijohtamisen käytäntöjen sekä innovaatiotoiminnan kehittäminen. Lisäksi vastuullasi on kehitysprojektisalkun seuranta ja projektitoiminnan tukeminen sekä projekteihin osallistuminen. Tehtäviisi kuuluvat myös toimintaympäristöön ja markkinoihin liittyvän tiedon keruu ja analysointi.

Edellytykset

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi sinulla on 3-5 vuoden työkokemus kehitysprojekteista sekä projektien johtamisesta ja koordinoinnista. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Olet myös myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on taloudellista ja tuloksellista ajattelukykyä. Henkilönä olet analyyttinen, joustava ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Puhut sujuvasti suomea ja englantia.

SATOssa saat työkavereiksesi asumisen ja asuntosijoittamisen asiantuntijoita. Meillä on rima korkealla, koulutamme henkilöstöämme, kannustamme ideoimaan, pidämme huolta työhyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV sekä palkkatoivomuksesi osoitteeseen: tuire.tuomenoja@sato.fi viimeistään 2.12.2016. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Tuire Tuomenoja, p. 040 771 8320, parhaiten tavoitettavissa 24.11. klo 9.30-10.30 ja 1.12. klo 10-11.