Avoin työpaikka: Suunnittelupäällikkö Helsinkiin

13.12.2016

Oletko sinä asuinkiinteistökehityksen ammattilainen? Tule SATOlle töihin Helsingin toimipisteeseen!

Suunnittelupäällikkönä hahmotat isot kokonaisuudet, mutta ymmärrät myös yksityiskohtien merkityksen. Olet joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mutta olet myös jämäkkä ja jämpti. Innostut ja innostat, haluat kehittyä ja kehittää. Tiedät, että sinun työsi lopputulos on kanssaihmisen koti, ja suhtaudut asumiseen intohimoisesti.

Työssäsi vastaat tulevien kotiemme suunnittelusta. Ne ovat pääasiassa uudisasuntokohteissa, mutta eteesi saattaa tulla myös käyttötarkoituksen muutoshankkeita. Pääset osallistumaan asiantuntijana hanke- ja kaavakehitykseen, ja rakentamisen valmisteluvaiheen tehtäviä hoidat urakkasopimusvaiheeseen asti yhteistyössä rakennuttajapäällikön kanssa. Teet töitä satolaisten lisäksi monien sidosryhmiemme kanssa ja johdat suunnitteluvaiheessa projekteissa työskentelevien yhteistyökumppaneiden toimintaa.

SINULLA ON:
• arkkitehdin tai rakennusalan diplomi-insinöörin/insinöörin tutkinto
• vähintään viiden vuoden kokemus monipuolisista ja vastuullisista asuntorakennuttamisen tai asuntosuunnittelun tai asuntohankkeiden hankekehityksen tehtävistä.

ARVOSTAMME ERITYISESTI:
• käytännön kokemusta tietomallipohjaisesta suunnittelusta tai sen ohjaamisesta ja hyödyntämisestä rakennuttamisprosessissa
• kykyä ohjata suunnitteluratkaisuja kustannustietoisesti kohtuuhintaisen asumisen ja elinkaaritalouden tavoitteet huomioon ottaen

SATOssa saat työkavereiksesi asumisen ja asuntorakennuttamisen rautaisia asiantuntijoita. Meillä on rima korkealla, koulutamme henkilöstöämme, kannustamme ideoimaan, pidämme huolta työhyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan uuden satolaisen löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen jouko.kuusela@sato.fi viimeistään 5.1.2017.

Lisätietoa tehtävästä antaa Jouko Kuusela, p. 0201 34 4244, parhaiten tavoitettavissa 14.12. klo 9-11, 22.12. klo 9-11 ja 28.12. klo 9-11.