Avoin työpaikka: Viestintäpäällikkö Helsinkiin

10.1.2017

Haemme kokenutta, aikaansaavaa ja rennon positiivista viestintäpäällikköä vastaamaan SATOn sijoittajasuhdeviestinnästä, asiakasviestinnästä sekä asiakasviestinnässä ja markkinoinnissa hyödynnettävistä sisällöistä.

Viestintäpäällikkö vastaa sijoittajasuhdeviestinnästä kuten vuosikertomuksista, osavuosikatsauksista ja taloudellisista tiedotteista. Hän koordinoi yhdessä tiiviin tiiminsä kanssa sisällöntuotantoa (artikkelit, videot, infograafit yms.) ja vastaa sisällöntuotannon kumppaneista ja budjetista. Viestintätiimi huolehtii myös asiakasviestinnästä eri kanavien avulla.

Olet käytännöllisellä otteella varustettu tuloshakuinen ammattilainen ja nautit monipuolisesta työstä. Sinulla on vankka kokemus erilaisista sisällöistä ja viestinnän kanavista. Osaat delegoida, mutta yhtä lailla tarttua tiedotteen tekemiseen ja muuhun sisällöntuotantoon. Kynäsi taipuu kohderyhmän mukaan asialliseen ja räväkämpään tekstiin.

Liiketoimintalähtöisyys, tiimipelaaminen ja kyky ajatella kaupallisesti on sinulle luontaista. Ennen kaikkea olet aina asiakkaidemme asialla, osaat verkostoitua ja sinulla on taito innostaa muita hyvässä hengessä. Sinulla on korkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta - ja koet omaksesi arvomme Rima korkealla, Ihminen ihmiselle, Osaamisen ilo ja rentous - sinulla on erinomaiset mahdollisuudet saada loistavia uusia työkavereita, kehittyä ammattilaisena ihmisistään huolehtivassa yrityksessä ja käyttää luovuuttasi dynaamisessa ympäristössä.

SATOssa saat työkavereiksesi joukon asumisen ja asiakaspalvelun asiantuntijoita. Meillä on rima korkealla, koulutamme henkilöstöämme, kannustamme ideoimaan, sparraamme toisiamme, pidämme huolta työhyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä.

Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan uuden satolaisen löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen viestintapaallikko@sato.fi viimeistään 20.1.2017.

Lisätietoa tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Miia Eloranta, p. 050 441 4221, parhaiten tavoitettavissa 11.1. klo 14.30-15.30, 13.1. klo 9-10 ja 11.30-12.30, 16.1. klo 15-16.