Kestäviä kotimaisia kalusteita SATOkoteihin - Kankarin Kaluste Oy on SATOn vuoden 2019 yhteistyökumppani

25.3.2020

SATO on valinnut Kankarin Kalusteen vuoden 2019 yhteistyökumppanikseen. Perusteluina valinnalle on vahva vastuullisuudentunto ja halu kehittää ja kehittyä yhdessä asiakkaan kanssa.

SATOn ja Kankarin yhteistyönä ovat syntyneet SATOkotien kylpyhuoneiden KIDE-mallisto, ODI-naulakot, jätevaunut ja kerhohuoneiden pöydät.

”Kankarin Kalusteen palvelu on joustavaa ja nopeaa. Olemme todella ilahtuneita heidän vastuullisesta toimintatavastaan ja halukkuudesta räätälöidä tuotteita asukkaitamme varten”, sanoo SATOn hankintajohtaja Yaron Nadbornik.


Kankarin kaluste, kukkien kanssa Heikki Mäkinen. Kuvaan pääsi mukaan SATOn Jonna Röynä. Kuva napattu palkitsemistilaisuudessa helmikuussa 2020.

Kankarille vastuullisuus on tekoja

Kankarin Kaluste haluaa kehittää kestävää kalustetuotantoa ja painottaa toiminnassaan ilmastomuutoksen torjuntaa. Kide-mallisto on saanut Avainlipputunnuksen ja Design from Finland -merkin, jotka kertovat Suomessa valmistetuista tuotteista sekä korkealuokkaisesta suomalaisesta muotoiluosaamisesta.

”Panostamme tuotannossamme kierrätykseen ja vastuulliseen energian käyttöön muun muassa investoimalla koneisiin, jotka käyttävät vähemmän energiaa”, Kankarin Kalusteen Heikki Mäkinen sanoo.

Kankarilla on tuotantotilat Kihniössä Pirkanmaalla, jossa se työllistää yli 60 henkilöä.

”Meille on tärkeää huolehtia henkilöstömme hyvinvoinnista, sillä työ on hyvin fyysistä. Valitsemme kaikki työmenetelmät niin, että ne ovat mahdollisimman ergonomisia.”

SATO valitsi vuoden yhteistyökumppanin jo viidennettätoista kerran kannustaakseen hyviä toimijoita kehittämään toimintaansa entisestään. Tavoitteena on myös nostaa esille kumppaneiden positiivisia toimintatapoja ja asenteita.

Lue lisää malliston suunnittelusta »

Tutustu Kankarin tuotteisiin »

Lisätietoja:

Yaron Nadbornik, hankintajohtaja, SATO Oyj
p. 0201 34 4278, etunimi.sukunimi@sato.fi