Kutsu kierrätystapahtumaan Oulunkylään 4.9.2020: Purkukohteen irtaimisto kiertoon

1.9.2020

Järjestämme yhdessä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa Oulunkylässä Jokiniementien purkukohteella kiertotaloustapahtuman. Tapahtumasta voi tehdä edullisia löytöjä, myynnissä on mm. purkukohteen valaisimia, peilejä, hanoja, kuivaustelineitä ja naulakoita.

Lisäksi jaamme tapahtumassa maksutta purkukohteesta irrotettuja toimivia kodinkoneita, kuten jääkaappeja ja liesiä. Kodinkoneilla on palautusoikeus tiistaihin 8.9.2020 saakka ja palautukset tulee toimittaa Jokiniementie 40 niille merkittyyn paikkaan.

Aika: perjantai 4.9. klo 10−18
Paikka: Jokiniementie 40, 00650 Helsinki

Tapahtumasta on lisää tietoa ja kuvia tapahtuman FB-sivulla.

Jos kiinnostuit jostain, ilmoitathan etukäteen meille mistä olet kiinnostunut, jotta osaamme irrottaa tavarat/kalusteet valmiiksi myyntitapahtumaan. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@kierratyskeskus.fi tai tykkää tapahtumasivulla kuvasta, jossa näet jotain kiinnostavaa. Voit kertoa myös, jos olet kiinnostunut isommista määristä.

Pyrimme varmistamaan, että haluttuja tuotteita on tarjolla riittävä määrä myyntitapahtumassa. Huomaathan kuitenkin, että osa tuotteista on yksittäiskappaleita tai niitä on hyvin rajattu määrä. Tuotteita ei varata etukäteen. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Kodinkoneet annetaan ottajan omalla vastuulla, SATO ei vastaa vioista tai puutteista. Kodinkoneet tulee itse noutaa huoneistoista, eli varaathan kantoapua. Korttimaksu. Ostaja/asiakas vastaa kohteen turvallisesta irrotuksesta, siirrosta, pakkauksesta ja poiskuljetuksesta sekä niihin liittyvistä kustannuksista.

Teemme parhaamme taataksemme turvallisen asioinnin! Pidäthän sinäkin huolen käsi- ja yskimishygieniasta, muistat turvavälit ja jää kotiin, jollet tunne oloasi terveeksi.

Järjestäjät: SATO ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus

Lisätietoja tapahtumasta: SATOn vastuullisuusasiantuntija Tiina Lehti, etunimi.sukunimi@sato.fi
Kyselyt tavaroista/kalusteista: info@kierratyskeskus.fi