Avoin työpaikka: Kiinteistöanalyytikko Helsinkiin

29.8.2016

Tykkäätkö ihmisistä, kodeista ja Exceleistä? Oletko innokas ja kehittymishaluinen, omaat myyntimiehen kykyjä, et hätkähdä hoppua ja hallitset hyvin kokonaisuuksia?

Tule SATOon kiinteistöanalyytikoksi. Pääset tekemään laaja-alaisesti erilaisia investointeihin ja realisointeihin liittyviä tehtäviä, kuten investointilaskelmia, investointi- ja realisointiesityksiä ja tarjouspyyntöjä. Lisäksi osallistut kauppaneuvotteluihin ja välittäjäyhteistyöhön. Tehtäviisi kuuluvat myös muut investointeihin ja realisointeihin liittyvät laskelmat, analyysit ja selvitykset.

Edellytykset

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto kiinteistö- tai rakennusalalta tai kaupalliselta alalta. Lisäksi sinulla on 3-5 vuoden työkokemus kiinteistöalalta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja. Olet myös myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on taloudellista ja tuloksellista ajattelukykyä. Henkilönä olet analyyttinen, joustava ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Puhut sujuvasti suomea ja englantia.

SATOssa saat työkavereiksesi asumisen, asuntosijoittamisen ja asiakkuuksien asiantuntijoita, jotka kokevat työpanoksensa yhtiön kannalta merkitsevästi tärkeämmäksi kuin vertailuryhmän asiantuntijayrityksissä. Meillä on rima korkealla, koulutamme henkilöstöämme, kannustamme ideoimaan, pidämme huolta työhyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen: anna.kulkki@sato.fi viimeistään 12.9.2016.

Lisätietoja tehtävästä antaa investointipäällikkö Anna Kulkki, p. 040 351 8536,
parhaiten tavoitettavissa 1.9. klo 14-15 ja 7.9. klo 13-14.