Konseptit ja tuotteet

SATO VuokraKoti

Vuokra-asunnot ovat SATOn päätuote ja asunnoista saatava vuokratuotto ja asuntojen arvon kehitys ovat pohjana liiketoimintamme kannattavuudelle.

SATO VuokraKotien sijainti julkisten liikenneyhteyksien varrella ja lähellä palveluja vaikuttaa positiivisesti niin kysyntään kuin asumisen päästöjen pienenemiseen.

Asuntomme ovat asiakkaittemme koteja, joissa haluamme heidän viihtyvän. SATO talomestarit pitävät silmällä vastuualueittensa pihapiirien kuntoa ja palvelupäällikkö koordinoi talossa tapahtuvaa korjaustoimintaa. Asukkaillamme on mahdollisuus myös kunnostaa itse kotiaan SATOn tarjoamalla omatoimiremonttisetillä.

Tutustu vapaisiin vuokra-asuntoihin

SATO StudioKoti

SATO StudioKoti on uudenlainen yhteisöllisyyden mahdollistava asumisratkaisu. Kohtuuhintaisuus onnistuu pienentämällä yksityisen tilan osuutta asumisessa ja lisäämällä yhteisöllisiä tiloja. Konsepti-ideaa työstettiin yhdessä sekä nuorten kanssa lukiolaisten Safari-leirillä että SATOn henkilöstön innovaatioryhmän kanssa.

Lue lisää SATO StudioKodista

SATO JoustoKoti

SATO JoustoKoti on osaomistusasunto, johon pääsee muuttamaan maksamalla 15 prosenttia kodin hinnasta. Osaomistusvuosia on viisi ja niiden aikana asukas maksaa markkinavuokraa pienempää osaomistusvuokraa SATOlle. Jos asukkaan elämäntilanne tai mieli tuona aikana muuttuu, sitoudumme ostamaan hänen osuutensa takaisin alkuperäisellä hinnalla, josta vähennetään 1 % per asumisvuosi. Osaomistusajan päätyttyä asukas voi joko lunastaa loput 85 prosenttia kodista omaksesi tai myydä osuutensa takaisin SATOlle.

Lue lisää SATO JoustoKodista

Design from Finland

SATOlle on myönnetty Design from Finland -merkki osoituksena suomalaisesta suunnittelusta. Uusissa SATOkodeissa hyödynnetään itsesuunnittelemiamme kiintokalusteita, esimerkiksi KIDE-kylpyhuonemallistoa. KIDE-malliston ja muiden suunnittelemamme kalusteiden valmistajat ovat saaneet myös Avainlippu-merkin.