Eiranrannan korkeatasoiset vuokra-asunnot valmistuivat

Jul 11, 2008

Helsingin Eiranrantaan valmistui kesäkuussa kaksikymmentä uutta viiden tähden SATO LaatuKotia

Piritanaukio 2 edustaa SATOn tasokkainta vuokra-asuntotarjontaa ja on osa NCC:n rakentamaa As Oy Helsingin Eiranrannan Estellaa. Asunnot sijaitsevat meren tuntumassa, Eiran ja Munkkisaaren välissä, ja huoneistojen koot vaihtelevat tilavista kaksioista ja reilun sadan neliön kolmioista upeaan yli kahdensadan neliön kattosviittiin.

"Asuntojen materiaalit ja varustetaso sekä puisto-, piha- ja merinäkymät tukevat huoneistojen korkeatasoisuutta ja ainutlaatuisuutta", kertoo myyntineuvottelija Marja-Liisa Hietanen Helsingin SATO-Asuntopalvelusta. "Osa asunnoista on jo vuokrattu ja uusina asukkaina on muun muassa suurlähetystöjen työntekijöitä perheineen", hän jatkaa.

"Korkeatasoisten vuokra-asuntojen kysyntä Helsingin keskusta-alueilla on kasvanut. Kysynnän painopiste on pienissä asunnoissa, mutta myös isojen asuntojen kysyntä on lisääntynyt", toteaa SATOn Asuntosijoitustoimialan johtaja Tuula Entelä ja jatkaa: "SATOn tavoitteena on monipuolinen vuokra-asuntotarjonta erityisesti pääkaupunkiseudulla. Investointitavoitteemme on kuluvana vuonna yli 100 miljoonaa euroa".

Lisätietoja:

SATO Oyj
Toimialajohtaja Tuula Entelä, Asuntosijoittaminen, p. 0201 34 4007 tai 0400 612 914