SATO lisää vuokra-asuntotarjontaansa Helsingissä

1.7.2011

Asuntosijoitusyhtiö osti tänään 63 viihtyisää vuokra-asuntoa Vuosaaresta

SATO osti Urlus-säätiöltä 63 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa Helsingin Vuosaaren Rastilasta, metroradan pohjoispuolelta. Venemestarintie 4:ssä sijaitsevista viidestä kerrostalosta kolme edustaa Vuosaaren 60-luvulla valmistunutta rakennuskantaa. Loput kaksi taloa ovat alueen henkeen sopivia kaksikerroksia juuri valmistuneita uudisrakennuksia.

”Nyt ostettu kohde täydentää hyvin SATOn vuokra-asuntotarjontaa Vuosaaressa, sillä kaikki nykyiset asuntomme sijaitsevat metroradan eteläpuolella ja edustavat uudempaa rakennuskantaa”, kertoo SATOn investoinnit ja realisoinnit -yksikön johtaja Antti Aarnio.

”Venemestarintien asuntojen pieni keskipinta-ala, noin 56 m2, vastaa erinomaisesti pääkaupunkiseudun tämänhetkiseen asuntokysyntään, jossa tyypilliset asunnonetsijät ovat yhden ja kahden hengen kotitalouksia”, Aarnio jatkaa ja lisää: ”Kohteen uudisrakennusten 16 kotia ovat kaikki kompakteja, alle 50 neliön kaksioita. Niiden vuokraus aloitetaan heti.”

Kuluvana vuonna SATO on tehnyt vuokra-asuntoinvestointeja noin 100 miljoonalla eurolla ja uusia vuokra-asuntoja on valmistunut konsernin omistukseen noin 140.

Kuvia ja sijaintikartta

Asuntojen vuokraus:
SATO Vuokraus ja myynti, p. 0201 34 4304

Lisätietoja:

SATO Oyj
Yksikön johtaja Antti Aarnio, p. 040 164 7052