SATO myi 294 vuokra-asuntoa KAS-konsernille

2.12.2016

SATO Oyj, Lehdistötiedote, 2.12.2016 klo 14.25

SATO on myynyt tänään 294 vuokra-asuntoa KAS-konsernille. Asunnot sijaitsevat Oulussa, Jyväskylässä ja Pirkkalassa. Kohteet ovat pääasiassa aravakohteita, joiden kauppahinta on viranomaisten vahvistama hinta.

Liiketoimintajohtaja Antti Aarnio SATOsta:

- Vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa jatkuvasti ja lisäämme vuokra-asuntotarjontaa alueilla, joissa asunnoille on suurin tarve. Suuntaamme investointeja kerrostaloasuntoihin pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Vastaavasti realisoimme koteja muilta sijainneilta.

- Nyt tehdyssä kaupassa meille oli tärkeää löytää ostajaksi taho, joka toimii ammattimaisesti ja pitää asukkaistaan hyvää huolta. KAS vuokra-asunnot on alueilla tunnettu toimija, ja asukkaiden vuokrasuhteet jatkuvat normaalisti.

Lisätietoja:

SATO Oyj
Antti Aarnio, liiketoimintajohtaja, p. 0201 34 4200 ja 040 164 70 52

www.sato.fi

SATO Oyj on yksi Suomen johtavista vuokranantajista. SATOn tavoitteena on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja erinomainen asiakkuuskokemus. SATOn omistuksessa on yhteensä noin 25 700 vuokrattavaa asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa.

Edistämme toiminnallamme kestävää kehitystä ja aloitteellisuutta sekä toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa lisäarvon tuottamiseksi. Toimimme pitkäjänteisesti ja kannattavasti. Kasvatamme asunto-omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.