SATO osti 19 korkeatasoista vuokra-asuntoa SRV:ltä

1.3.2011

SATO on ostanut SRV:ltä 19 uutta kaksiota vuokra-asunnoiksi Helsingin Etu-Töölöstä, Asunto Oy Helsingin Töölön Oscarista. Arvostettu sijainti ja asuntojen korkea laatutaso määrittelevät ne viiden tähden SATO LaatuKodeiksi.

”SATO haluaa tarjota asiakkailleen valinnanvaraa ja viiden tähden SATO LaatuKoti sopii erinomaisesti tasokasta ja hyvin varusteltua vuokra-asuntoa etsivälle”, kertoo SATOn Investointiyksikön johtaja Antti Aarnio ja jatkaa: ”SATOlla on vahva kokemuspohja korkeatasoisten vuokra-asuntojen tarjoajana ja tasaisesti kasvava viiden tähden SATO LaatuKodeista kiinnostunut asiakaskunta.”

”SATO on viime vuosikymmenen aikana investoinut vuokra-asuntoihin yli miljardi euroa ja asunto-omaisuutta kasvatetaan Suomessa ensisijaisesti pääkaupunkiseudun työssäkäyntialueella”, liiketoimintajohtaja Tuula Entelä toteaa. ”Nyt tehty kauppaa tukee SATOn kasvustrategiaa ja hankitut asunnot täydentävät erinomaisesti SATOn arvoasuntotarjontaa Helsingissä.”

Tehdyn asuntokaupan yhteydessä SATO myi SRV:lle pääkaupunkiseudulta tonttimaata, jossa on yhteensä noin 17 000 kerrosneliömetriä asuinrakennusoikeutta.

”SRV:n strategisena tavoitteena on kasvattaa asuntorakentamisen volyymia”, sanoo SRV:n varatoimitusjohtaja Timo Nieminen. ”Nyt tehdyillä kaupoilla saimme merkittävää tonttivarantoa laajempien asuinalueiden rakentamiseen.”

LIITE: Valokuvia Asunto Oy Helsingin Töölön Oscarista

Lisätietoja:

SATO Oyj
Yksikön johtaja Antti Aarnio, p. 0201 34 4200 ja 040 164 7052
Liiketoimintajohtaja Tuula Entelä, p. 0201 34 4007 ja 0400 612 914

SRV
Varatoimitusjohtaja Timo Nieminen, p. 0400 424 552