SATO Oyj:n kaupallinen johtaja Janne Ojalehto siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle

18.1.2023

SATO Oyj
Pörssitiedote 18.1.2023 klo 09.10

SATO Oyj:n kaupallinen johtaja Janne Ojalehto jättää tehtävänsä ja siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle. Ojalehto on toiminut SATOssa eri tehtävissä vuodesta 2018 asti.

−  Kiitän Jannea hänen ammattimaisesta panoksestaan kaupallisen liiketoiminnan ja myynnin kehittämisessä ja toivotan hänelle menestystä tuleviin haasteisiin, toimitusjohtaja Antti Aarnio sanoo.

Uuden kaupallisen johtajan haku on käynnistetty.

Lisätietoja:
SATO Oyj, toimitusjohtaja Antti Aarnio, p. 040 164 7052

JAKELU: NASDAQ Helsinki Oy, Euronext Dublin, keskeiset tiedotusvälineet, www.sato.fi

SATO Oyj on vastuullisen vuokra-asumisen asiantuntija ja yksi Suomen suurimmista vuokranantajista. SATO omistaa noin 25 000 vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa.

SATOn tavoitteena on tarjota erinomainen asiakaskokemus ja kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot kaupungissa hyvien joukkoliikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä. Edistämme kestävää kehitystä ja toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa. SATO investoi kannattavasti, vastuullisesti ja pitkäjänteisesti. Kasvatamme omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.

SATO-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 298,3 miljoonaa euroa, liikevoitto 304,5 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja 259,4 miljoonaa euroa. SATOn sijoituskiinteistöjen arvo on noin 5 miljardia euroa.