SATO palkitsi valmistuvan taiteen maisterin

19.5.2009

Masters of Arts -festivaaleilla SATOn tunnustuspalkinnon sai Päivi Raivio

Taideteollisen Korkeakoulun Masters of Arts -festivaali, jossa valmistuvat taiteen maisterit esittelevät lopputöitään, viettää viisivuotisjuhliaan. Alusta asti tapahtumaa tukemassa ollut SATO on perinteisesti antanut tunnustusta yhdelle tai useammalle maisterille kannustaakseen nuoria muotoilijoita edistämään hyvään asumiseen liittyviä luovia ratkaisuja. Tänä vuonna SATOn tunnustuspalkinnon sai Päivi Raivio lopputyöllään Pihapalapeli - osallistuva muotoilu julkisessa tilassa.

"Päivin lopputyön kerrostaloasukkaita ja korttelipihoja yhdistävä ajatusmaailma kohtaa SATOn pyrkimykset parantaa asukastyytyväisyyttä muun muassa panostamalla vahvasti pihojen viihtyisyyteen ja lisäämällä asukkaiden yhteistyötä", kertoo SATOn markkinointi- ja viestintäjohtaja Monica Aro ja lisää: "Suurin osa vuokrattavista asunnoistamme sijaitsee kaupungeissa ja tavoitteenamme on luoda asukkaillemme vehreä ja seesteinen pihapiiri myös urbaanissa ympäristössä. Pihapalapelin konsepti on ilahduttavan asukaslähtöinen ja ideana helposti ymmärrettävä ja toteutettava."

Masters of Arts -festivaalilla olevista lopputöistä kootaan näyttely SATOn toimitaloon Käpylässä, jossa näyttelyyn valitut teokset ovat esillä kesäkuun aikana.

Lisätietoja:

SATO: Markkinointi- ja viestintäjohtaja Monica Aro p. 0400 458 309

TaiK: http://www.mastersofarts.fi/