SATO palkitsi valmistuvan taiteen maisterin

12.5.2010

Masters of Arts -tapahtumassa SATOn tunnustuspalkinnon sai Dylan Kwok

SATO palkitsi jo viidennen kerran Taideteollisesta korkeakoulusta valmistuvan maisterin, jonka lopputyö tuo kotiin, asumiseen ja arkipäivän elämään uutta ajattelua. Tänä vuonna palkittava työ ansaitsi tunnustuksen omaperäisestä ajatuksesta lisätä asumisviihtyvyyttä urbaanissa ympäristössä. Teoksen ydinajatukseen kuuluu myös rakennusosien kierrätys.

”Kanadalais-hongkongilaisen Dylan Kwokin lopputyössä yhdistyvät luonnon ja ihmisen kunnioittaminen sekä klassisen kaupunkiympäristön elävöittäminen ilahduttavan innovatiivisella tavalla”, kertoo SATOn markkinointi- ja viestintäjohtaja Monica Aro. ”Dylanin ajatus sekä parantaa vanhojen talojen lämmöneristystä ikkunoita uusimalla että käyttää vanhoja ikkunarakenteita uusien viherkeskusten rakentamiseen on oivallinen. Uutta on energiansäästön ja kierrätyksen yhdistäminen yksinkertaisella tavalla”, jatkaa Aro ja toteaa lisäksi, että ”Teos vaalii olemassa olevaa arkkitehtuuria ja tuo siihen uuden elementin kannustamaan asukkaita monipuoliseen vuorovaikutukseen toistensa kanssa.”

Masters of Arts -tapahtuman lopputöistä kootaan näyttely SATOn toimitaloon Käpylässä, jossa näyttelyyn valitut teokset ovat esillä syksyllä.

Lisätietoja:

SATO
markkinointi- ja viestintäjohtaja Monica Aro
p. 0400 458 309

TaiK
http://www.mastersofarts.fi/