SATO StudioKoti innovaatiokisan kakkonen

1.2.2016

Edullisen vuokra-asumisen SATO StudioKoti nousi yleisöäänestyksessä Asuntomarkkinoiden innovaatiokilpailun toiselle sijalle. SATOn pääkaupunkiseudun asuntokysyntään kehittämä konsepti valittiin finaaliin 24 kilpailijan katraasta.

Viidentoista neliön StudioKoti on valloittava yksiö, jossa pääosassa ovat asunnon toimivuus ja kekseliäät kaluste- ja sisustusratkaisut. Kodin katto kohoaa liki neljään metriin, isolla parvella on reilusti makuutilaa, ja parvekkeen korkeat tuplaovet tuovat asuntoon maksimimäärän luonnonvaloa.

Investointipäällikkö Miikka Karjaluoto SATOsta:

- StudioKoti on ollut meille monen ilon aihe. Se sai hienosti huomiota kesän Asuntomessuilla ja valittiin syksyllä Toimittajien Tusinaan.

- Positiivinen julkisuus kannustaa meitä sekä kehittämään StudioKotia että rohkeasti ideoimaan vuokra-asumisen tulevaisuutta.

Asuntomarkkinoiden innovaatiokilpailun järjestivät Tekes, Rakennuslehti ja Suomen Asuntotietokeskus. Voittajaksi valittiin Skaalan Alfa cLean -ikkunaratkaisu 46 prosentin ääniosuudella. SATO StudioKoti sai äänistä 36 %.

Lisätietoja:

Investointipäällikkö Miikka Karjaluoto, p. 040 583 0385
Design Manager Piritta Kokkonen, p. 050 524 0626