SATO teki kolmivuotiset isännöintisopimukset

17.2.2011

SATOn sijoituskiinteistöjen isännöinti keskitettiin Realialle ja Corbelille

Asuntosijoitusyhtiö SATO teki sijoituskiinteistöjensä isännöintiä ja manageerausta koskevat sopimukset Realia Management Oy:n ja Corbel Oy:n kanssa. Sopimukset ovat kolmevuotisia ja tulevat voimaan maalis-huhtikuussa. SATOlla on usean vuoden kokemus molemmista yhtiöistä, joille nyt keskitettiin kaikkien sijoituskiinteistöjen isännöinti.

”SATOn edelliset määräaikaiset sopimukset ovat umpeutumassa ja uusista sopimuksista järjestettiin tarjouskilpailu. Kilpailutuksen yhteydessä nostimme isännöinnin palvelutasovaatimusta”, kertoo Asunto-omaisuusyksikön johtaja Juha-Pekka Järvenpää SATO Oyj:stä. ”Vanhat sopimuskumppanimme Realia ja Corbel osoittautuivat kilpailukykyisiksi valinnoiksi. Realia jatkaa SATOn sijoituskiinteistöjen isännöintiä Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä sekä pääkaupunkiseudulla. Corbel keskittyy isännöintiin pääkaupunkiseudulla. Suurimmat muutokset koskevat pääkaupunkiseudun kohteiden jakoa”, hän jatkaa.

Realia Management on uudella sopimuskaudella noin 14 000 SATOn vuokra-asunnon isännöinti vastuullaan ja Corbelilla lähes 9 000 asunnon. Asukkaita on tiedotettu muutoksista.

”SATO keskittyy strategiansa mukaisesti asuntoportfolion ja asiakassuhteiden hallintaan. Kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät tehtävät on siirretty sopimuskumppaneille. Tavoitteena on ensisijaisesti parantaa asiakaspalvelua ja sen rinnalla lisätä toiminnan tehokkuutta”, painottaa toimitusjohtaja Erkka Valkila. ”Pyrimme pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin, mikä on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi toiminnan kehittämiseksi”, Valkila kertoo.

Lisätietoja:

SATO Oyj
Toimitusjohtaja Erkka Valkila
p. 0201 34 4001 ja 050 620 50
Yksikön johtaja Juha-Pekka Järvenpää
p. 0201 34 4062 ja 040 5138 484