SATO työllistää nuoria kesäksi

18.6.2013

SATO on rekrytoinut tänä kesänä 30 kesätyöntekijää auttaakseen nuoria työllistymään. Tavoitteena on tarjota tilaisuuksia työkokemuksen hankkimiseen. Nuoret työskentelevät toimistotehtävissä sekä SATOn kiinteistöjen viher- ja puhtaanapitotehtävissä.

”Halusimme auttaa nuoria löytämään kesätöitä ja halusimme varmistaa, että myös ikäryhmään 16-18 –vuotiaat työllistyvät”, kertoo henkilöstöpäällikkö Anne-Marie Ruohonen SATOsta. ”Onnistuimme löytämään SATOn talossa asuvia nuoria pihojen puhtaanapitotöihin. He hoitavat pihoja kotialueellaan Helsingin Pikku Huopalahdessa ja Vantaan Hakunilassa.”

SATOn toimitusjohtaja Erkka Valkila tutustui tänään kesätyöntekijöihin yhteisessä kahvitilaisuudessa. Valkila korosti, että SATO pyrki järjestämään kesätyön mahdollisimman monelle, joten työjaksot jaettiin usealle työjaksolle kesän aikana.

”SATOlle on tärkeää tutustuttaa nuoria alan töihin. SATOssa työtehtävät ovat monipuolisia ja yhteishenki hyvä, joten uskon, että tällä tavalla luomme mielenkiintoa yleisemminkin kiinteistöalan työtehtäviin”, Valkila totesi toivottaessaan kesätyöntekijät tervetulleiksi SATOon.

Lisätietoja:
Henkilöstöpäällikkö Anne-Marie Ruohonen
p. 0201 34 4246 ja 040 673 6445