SATOlle 113 vuokra-asuntoa Patrizialta

5.12.2016

SATO Oyj, Lehdistötiedote, 5.12.2016 klo 12.50

SATOn vuokra-asuntokanta kasvoi tänään 113 asunnolla, kun yhtiö osti Patrizian hallinnoimalta rahastolta asuntoja Espoosta, Vantaalta ja Tampereelta.

Kaupungistuminen on valtava muutostrendi, jossa onnistuminen määrittää pitkälti Suomen tulevan menestyksen. Työpaikat syntyvät suuriin kaupunkeihin ja kasvavissa kaupungeissa asuntotarjonnan tulee olla riittävä työvoiman liikkuvuuden mahdollistamiseksi. SATOn strategiana on lisätä vuokra-asuntotarjontaa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa, joissa uusien asuntojen tarve on suurinta.

Liiketoimintajohtaja Antti Aarnio SATOsta:

- Hankitut kolme taloa ovat SATOn kasvualueilla ja vastaavat sijaintinsa puolesta hyvin asiakkaidemme toiveisiin. Esimerkiksi Tampereen talo sijaitsee tulevan raitiovaunureitin varrella lähellä yliopistoa ja Vantaan asunnoista on kävelymatka juna-asemalle.

- Tapaamme uudet asukkaat heti joulukuun aikana keskustellaksemme yhdessä kunkin talon asioista ja SATOn toiminnasta. Haluamme tutustua asukkaisiin ja esitellä itsemme, minkä jälkeen on helppo ottaa yhteyttä tilanteessa kuin tilanteessa.

Lisätietoja:

SATO Oyj
Antti Aarnio, liiketoimintajohtaja, 0201 34 4200 ja 040 164 70 52

www.sato.fi

SATO Oyj on yksi Suomen johtavista vuokranantajista. SATOn tavoitteena on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja erinomainen asiakkuuskokemus. SATOn omistuksessa on yhteensä noin 25 700 vuokrattavaa asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa.

Edistämme toiminnallamme kestävää kehitystä ja aloitteellisuutta sekä toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa lisäarvon tuottamiseksi. Toimimme pitkäjänteisesti ja kannattavasti. Kasvatamme asunto-omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.