SATOn ensimmäiset asunnot Sarfvikissa tulossa rakenteille

31.5.2012

Korkeatasoisella asuinalueella yhdistyvät luonto ja laadukas arkkitehtuuri

SATO rakennuttaa Kirkkonummen Sarfvikiin modernia merellistä asuinaluetta, joka pienkerros- ja rivitalotalovaltaisena sulautuu kehittyvään kaupunkimaisemaan luontoa kunnioittaen. Alueen rakentaminen käynnistyy Rantaniitty-korttelista, jonka ensimmäinen kohde on Asunto Oy Sarfvikin Joutsen.
Kohteen rakennustöiden on suunniteltu alkavan syksyllä.

”Arkkitehtitoimisto Pet Michael Oy voitti viime keväänä kohteen ideointikilpailun. Toimiston suunnittelema Asunto Oy Sarfvikin Joutsen aloittaa tasokkaasti asuinalueen kehittymisen”, kertoo liiketoimintajohtaja Pasi Suutari SATOsta. ”Kolmen rivitalon ja yhden pienkerrostalon valoisa ja moderni ilme sopii pohjoismaiseen makuun ja uniikit pohjaratkaisut saavat kodin sisustajat innostumaan. Kokonaisuuden kruunaa alueen arvokas luonto merimaisemineen ja mäenrinteineen”, Suutari jatkaa. ”Joutsenen asuntojen markkinointi on käynnistymässä ja jo nyt on asuntoja varattu.”

Sarfvikin alue on osa kehittyvää pääkaupunkiseutua lyhyen ajomatkan päässä Helsingin keskustan ja Espoon palveluista. SATO toteuttaa Sarfvikiin sekä vuokra- että omistusasuntoja. Alueelle tulee koteja yhteensä noin 2 000 asukkaalle.

Liite: Kuvia ja kartta »

Lisätietoja:

SATO Oyj
Liiketoimintajohtaja Pasi Suutari
p. 0201 34 4008 ja 040 504 4232