SATOn vuoden 2008 yhteistyökumppani on Agenteq Solutions Oy

18.11.2008

SATO nimesi vuoden 2008 yhteistyökumppaniksi Agenteq Solutions Oy:n. Palkinto on kunnianosoitus yhteistyöstä SATOn liiketoiminnan kannalta keskeisten tietojärjestelmien kehittämisessä.

Agenteq Solutions toimittaa SATOlle kiinteistöalan laajaa ohjelmistokokonaisuutta, Tampuuria, joka liittyy kiinteästi SATOn kiinteistöjen, muuttojen ja myyntien hallintaan. Tampuuri edesauttaa SATOn pyrkimyksiä yhtenäistää käytäntöjä sekä helpottaa tiedonkulkua yksiköiden ja yhteistyökumppaneiden välillä. Yhteistyö Agenteqin kanssa on jatkunut yli neljä vuotta.

"Nimetessämme Vuoden yhteistyökumppaniksi ohjelmistotalon haluamme tuoda esiin tietovirtojen tärkeän roolin modernissa liiketoiminnassa. Tiedonsaannin helpottamiseksi tarvitaan joustavia järjestelmiä ja verkostoituneessa toiminnassa tiedon jakamisen väylien tulee olla nopeita ja luotettavia", toteaa SATOn toimitusjohtaja Erkka Valkila. "Agenteqin kanssa yhteistyö aloitettiin jo vuonna 2004 muuttojen hallintaan liittyvällä projektilla. Yhteistyö on syventynyt kumppanuudeksi, josta molemmat osapuolet oppivat", hän jatkaa.

SATO luovutti Vuoden yhteistyökumppani -palkinnon nyt neljättä kertaa. Aikaisemmin palkinnon ovat saaneet Rakennus Forum Oy, Kiinteistöhuolto Jaakola Oy ja Palmberg-Urakoitsijat Oy.

Lisätietoja:
SATO Oyj
Toimitusjohtaja Erkka Valkila, puh. 050 62 050
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Monica Aro, puh. 0400 458 309