SATOn vuoden 2010 yhteistyökumppani on Sanoma Magazines Finland Oy

14.12.2010

SATO valitsi vuoden 2010 yhteistyökumppaniksi Sanoma Magazines Finland Oy:n Yritysjulkaisut-yksikön kunnianosoituksena pitkäaikaisesta ja uudistumiskykyisestä yhteistyöstä. Sanoma Magazines Finland Oy toimittaa ja kustantaa SATOn Kotona-asiakaslehteä.

”Olemme tehneet yhteistyötä Sanoma Magazines Finlandin kanssa jo yli kymmenen vuotta ja työ on ansainnut arvostusta asiakkaiden lisäksi myös lehtialan ammattilaisilta”, kertoo SATOn markkinointi- ja viestintäjohtaja Monica Aro. ”Viime vuonna Kotona-lehti sijoittui ykköseksi Suomessa ProComin viestinnän ammattilaiset -asiakaslehtiarvioinnissa ja tänä syksynä saimme kunniamaininnan arvostetussa kansainvälisessä Association of Publishing Agencies APA:n järjestämässä yritysjulkaisukilpailussa”, Aro jatkaa ja kiittää lopuksi yhteistyökumppania lämpimästi: ”Sanoma Magazines Finland on ymmärtänyt Kotona-lehden tärkeyden SATOn asiakasviestinnässä ja auttanut SATOa luomaan lehdestä asiakkailleen hyödyllisen, helposti lähestyttävän ja hyväntuulisen lukukokemuksen.”

SATOn asiakkaille tarjottavien palveluiden tuottamisessa yhteistyö kumppaniverkoston kanssa on tärkeässä asemassa. Kumppaneiksi valitaan SATOn liiketoimintaa ymmärtäviä, yhteistyökykyisiä ja asiakaslähtöisesti toimivia ammattilaisia. SATO luovutti Vuoden yhteistyökumppani -palkinnon nyt kuudetta kertaa.

Lisätietoja:

SATO Oyj
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Monica Aro,
p. 0400 458 309