SATOn vuoden yhteistyökumppani on KONE Hissit Oy

10.2.2017

SATO Oyj, Lehdistötiedote, 10.2.2017 klo 11.25

Pitkäaikaisen kumppanuuden vahvuus on molempien halu kehittyä alallaan

 
SATO on valinnut KONE Hissit Oy:n vuoden 2016 yhteistyökumppanikseen. KONE Hissit on yksi SATOn pitkäaikaisimpia hissien huollosta ja toimittamisesta vastaavia yhteistyökumppaneita.

- Yhteistyö kahden yrityksen välillä hyötyy monista samoista ominaisuuksista kuin yhteistyö kahden ihmisen välillä, pohtii SATOn toimitusjohtaja Saku Sipola. - Luotettavuus, toimiva kommunikointi ja vastapuolen tarpeiden ymmärtäminen ovat KONEella kohdillaan.

- Positiivisena erottavana tekijänä KONE Hisseillä on selkeä halu kehittyä omalla alallaan, ja he ottavat asiakkaansa mukaan kehitysprojekteihinsa, Sipola jatkaa. - Uudistumisen ja jatkuvasti paranevan asiakaspalvelun tahtotila on meille tuttu ja siksi KONE Hissit oli helppo valinta vuoden 2016 yhteistyökumppaniksi.

- Haluan lämpimästi kiittää SATOa saamastamme tunnustuksesta. Olemme kiitollisia pitkäaikaisesta ja hyvästä yhteistyöstämme, kertoo KONE Hissit Oy:n toimitusjohtaja Heikki Haasmaa. - Uskomme vahvasti jatkuvaan uusiutumiseen ja olen iloinen, että olemme saaneet tehdä kehitystyötä yhdessä SATOn kanssa. Uskon ja toivon, että näitä mahdollisuuksia tulee eteemme vielä monia.

SATO valitsi vuoden yhteistyökumppanin jo kahdennentoista kerran kannustaakseen hyviä toimijoita kehittämään toimintaansa entisestään. Tavoitteena on myös nostaa esille yhteistyökumppaneiden positiivisia toimintatapoja ja asenteita.

Lisätietoja:

SATO Oyj
Saku Sipola, toimitusjohtaja, p. 0201 34 4001 ja 040 551 5953

www.sato.fi

SATO Oyj on yksi Suomen johtavista vuokranantajista. SATOn tavoitteena on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja erinomainen asiakaskokemus. SATOn omistuksessa vuoden 2016 lopussa yhteensä noin 25 300 asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa.

Edistämme toiminnallamme kestävää kehitystä ja aloitteellisuutta sekä toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa lisäarvon tuottamiseksi. Toimimme pitkäjänteisesti ja kannattavasti. Kasvatamme asunto-omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.

SATO-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 318,0 miljoonaa euroa, liikevoitto 267,2 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja 219,4 miljoonaa euroa. SATOn sijoitusomaisuuden arvo on noin 3,4 miljardia euroa.