SATOn vuosikertomus sarjansa paras ProComin Vuosikertomusarviossa

27.5.2011

ProCom - Viestinnän ammattilaiset valitsivat SATOn vuoden 2010 vuosikertomuksen parhaaksi sarjassa, jossa arvioitiin listaamattomien yhtiöiden vuosikertomuksia, jotka toimittivat myös taloudellisen raportointinsa arvioitavaksi. ProCom järjesti vuosikertomusarvion nyt kolmatta kertaa.

ProComin asiantuntijaraati totesi arviossaan, että SATOn vuoden 2010 vuosikertomus on toimiva kokonaisuus. Kokonaisvaikutelma on selkeä ja ilme raikas. Perustelujen lopussa asiantuntijaraati kiteytti ajatuksensa rennosti: ”Hyväntuulinen ja mukava kokonaisuus!”

”Vuosikertomuksessa yrityksen tavoitteet, palvelu ja lisäarvon tuottaminen asiakkaalle, tulevat hyvin esille; ihmisten kodit ovat keskeisessä asemassa, mikä rakentaa SATOsta ihmisläheistä, välitöntä ja lämmintä mielikuvaa”, asiantuntijaraati arvioi. Lisäksi raati kiinnitti huomiota vuosikertomuksen osa-alueisiin: ”Toimitusjohtajan katsaus on yksi parhaista listaamattomien yhtiöiden sarjassa. Myös toimintakertomus on parantunut edellisestä vuodesta merkittävästi, ja ylittää tasoltaan jo monen pörssiyhtiön toimintakertomuksen.”

Vuosikertomuksen toteutuksesta vastannut SATOn markkinointi- ja viestintäjohtaja Monica Aro yllättyi palkinnosta iloisesti: ”Erityisen ilahtunut olen siitä, että saimme tuomaristolta myönteistä palautetta juuri niihin sisältöihin, joita erityisesti halusimme parantaa.” ”Vuosikertomus on meille tärkeä osa sijoittajaviestintää, mutta olemme halunneet tehdä siitä helppolukuisen myös kenelle tahansa SATOsta kiinnostuneelle”, Aro jatkaa.

Lisätietoja:

SATO Oyj
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Monica Aro
p. 0400 458 309

Voit tilata SATOn vuosikertomuksen osoitteesta viestinta@sato.fi tai käydä lukemassa sen sähköisenä esitteenä »