SRV on SATOn vuoden 2013 yhteistyökumppani

24.2.2014


Kuvassa vasemmalta: Juha Toimela, Juha-Pekka Ojala, Jukka Hienonen, Katri Innanen, Antero Nuutinen ja Timo Nieminen.

Asuntosijoitusyhtiö SATO on valinnut vuoden 2013 yhteistyökumppanikseen SRV Yhtiöt Oyj:n kiitokseksi pitkäkestoisesta, monipuolisesta ja luotettavasta yhteistyöstä.

.
SATOn toimitusjohtaja Erkka Valkila:

- SATOn ja SRV:n yhteistyö on jatkunut jo vuosia ja se on osa SATOn kasvutarinaa. Yhteiset isot kaavakehityshankkeet luovat edellytyksiä SATOn vuokra-asuntoinvestoinneille.

- SATO lisää vuokra-asuntotarjontaansa kasvukeskuksissa, etenkin pääkaupunkiseudulla, jossa niiden tarve on suurin. Luotettavan kumppanin kanssa toimiminen auttaa saavuttamaan tavoittelemamme laatutason uusille SATO VuokraKodeille.
.

SRV:n toimitusjohtaja Jukka Hienonen:

- Arvostamme SATOn kunnianosoitusta todella korkealle. Yhteistyömme on sujunut erinomaisesti ja olemme onnistuneet luontevasti löytämään molemmille sopivat roolit ja tehtävät isoissa ja pienissä projekteissa.

- SATOn ja SRV:n yhteisiä hankkeita ovat esimerkiksi Espoon Perkkaa, Niittykumpu ja Leppävaaran keskusta, joista jälkimmäisestä jätimme tammikuussa kilpailuehdotuksen Espoon kaupungille. Olemme toteuttajana myös SATOn juuri käynnistyneessä Etu-Töölön Leppäsuon korttelissa.
.

SATO luovutti Vuoden yhteistyökumppani -palkinnon nyt yhdeksättä kertaa.

.
Lisätietoja:

SATO Oyj
Toimitusjohtaja Erkka Valkila, p. 0201 34 4001 ja 050 620 50