Standard & Poor’s vahvisti SATO Oyj:n BBB luottoluokituksen, mutta muutti näkymät negatiiviseksi 

17.11.2022

SATO Oyj
pörssitiedote 17.11.2022 klo 18.30

Luottoluokittaja Standard & Poor’s on vahvistanut SATO Oyj:n BBB-tason luottoluokituksen, mutta muutti samalla luottoluokituksen näkymät negatiivisiksi. Näkymien muutos on suora seuraus SATOn pääomistajan Fastighets AB Balderin vastaavan luokituksen näkymien heikennyksestä, mikä heijastaa lisääntynyttä riskiä ja epävarmuutta luottojen jälleenrahoituksessa.

Lisätietoja:

talousjohtaja Markku Honkasalo, p. 0201 34 4226

www.sato.fi

JAKELU: NASDAQ Helsinki Oy, Euronext Dublin, keskeiset tiedotusvälineet, www.sato.fi

SATO Oyj on vastuullisen vuokra-asumisen asiantuntija ja yksi Suomen suurimmista vuokranantajista. SATO omistaa noin 25 000 vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa.

SATOn tavoitteena on tarjota erinomainen asiakaskokemus ja kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot kaupungissa hyvien joukkoliikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä. Edistämme kestävää kehitystä ja toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa. SATO investoi kannattavasti, vastuullisesti ja pitkäjänteisesti. Kasvatamme omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.

SATO-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 298,3 miljoonaa euroa, liikevoitto 304,5 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja 259,4 miljoonaa euroa. SATOn sijoituskiinteistöjen arvo on noin 5 miljardia euroa. www.sato.fi